به گزارش خبرگزاری ایمنا، مجید انصاری امشب _یکشنبه بیستونهم تیر_ در یکصدونودهمین جلسه شورای آموزشوپرورش استان اصفهان با بیان اینکه بحث هنرستانها و هنرستانسازی مسئلهای است که از دیرباز پابرجا بوده، اظهار کرد: در استان اصفهان، ۵۱۹ هنرستان وجود دارد که هنرجویان در ۱۳۱ رشته در آن مشغول تحصیل هستند، همچنین ۸ هنرستان برای هنرجویان با نیازهای ویژه موجود است و در مجموع بیش از ۹۰ هزار هنرجو در استان اصفهان داریم.
وی با بیان اینکه در مهر ۱۴۰۳، بیش از ۳۳ هزار هنرجو در پایه دهم ثبتنام شدند، افزود: برنامهریزیهای استانی تا سال ۱۴۰۷ از پذیرش بیش از ۵۵ درصد هنرجو در رشتههای فنی و حرفهای شامل صنعت، کشاورزی، خدمات و هنر خبر میدهد.
رئیس اداره آموزش فنی و حرفهای استان اصفهان با اشاره به اهمیت هنرستانهای جوار صنعت عنوان کرد: منظور از هنرستانهای جوار صنعت، واحدهای آموزشی است که در مجاورت یا درون مراکز صنعتی، خدماتی و کشاورزی مستقر میشود و آموزش تئوری هنرجویان برعهده آموزشوپرورش و آموزش عملی با مرکز صنعتی است که یکی از اهداف کلان آن، افزایش کیفیتهای آموزش مهارتی و تخصصی است.
انصاری با اشاره به اینکه هنرستانهای جوار صنعت میتواند موجب صرفهجویی در هزینههای آموزشی و پرورشی شود، ادامه داد: چهار رکن اصلی برای توسعه هنرستانها وجود دارد که شامل استانداری است که محوریت اصلی و اساسی را برعهده دارد، همچنین آموزش و پرورش، مجمع خیران مدرسهساز و بخش صنایع از ارکان اصلی توسعه هنرستانها محسوب میشوند.
وی با بیان انتظارات و مطالبات خود از مسئولان شورای آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: همکاری مؤثرتر و حضور پررنگتر استانداری، پیگیری پروژههای هنرستان جوار صنعت و تسهیل مشوقهای مالیاتی را از مسئولان انتظار داریم.
منفعت همکاری باید برای صنایع تبیین شود
ایوب درویشی، معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان در ادامه اظهار کرد: اگر بخش صنایع و شرکتها بدانند که با همکاری آموزش و پرورش و شرکت در پروژه هنرستانهای جوار صنعت از منافع و مزایایی برخوردار میشوند، خود مشوق مالیاتی برای صنایع است که اعلام همکاری کنند.
وی افزود: میتوان از ظرفیت صنایع استفاده کرد، اما در زمینه اجرایی تلاش بیشتری طلب میکند.