شناسهٔ خبر: 73963925 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

آتش‌سوزی درون یک کشتی مسافربری در آب‌های اندونزی، سه کشته بر جا گذاشت

تهران- ایرنا- در پی آتش‌سوزی در یک کشتی مسافربری در آب‌های شمال اندونزی، دست‌کم سه نفر جان خود را از دست دادند و عملیات جست‌وجو و نجات برای یافتن ده‌ها سرنشین دیگر همچنان ادامه دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش عصر یکشنبه ایرنا از تارنمای خبری تلویزیون دهلی‌نو، این حادثه حوالی ساعت ۱۳:۳۰ به وقت محلی و در مسیر کشتی «بارسلونا V» از جزایر تالاود به بندر مانادو در اندونزی رخ داد. تصاویر منتشرشده از این حادثه، ستون‌های ضخیم دود سیاه از عرشه‌های فوقانی کشتی را نشان می‌دهد.

براساس این گزارش، برخی از مسافران، از جمله کودکان، برای نجات جان خود به دریا پریدند.

یک مسافر با انتشار ویدئویی زنده از لحظه وقوع حادثه در فضای مجازی، خواستار کمک فوری شد و تأکید کرد که شمار زیادی از افراد همچنان در داخل کشتی گرفتار هستند.

به گفته مقام‌های امدادی، علت وقوع آتش‌سوزی هنوز مشخص نیست و احتمال نقص فنی، نشت سوخت یا مشکلات موتور به‌عنوان دلایل احتمالی در حال بررسی است.

تأخیر یک‌روزه در حرکت کشتی به دلیل توفان، سؤالاتی را درباره وضعیت فنی آن ایجاد کرده است.

براساس این گزارش، عملیات نجات و جستجو همچنان ادامه دارد.