شناسهٔ خبر: 73961604 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

افتخار آفرینی هنرمندان جنوب کرمان؛ آثار هنری به نمایشگاه‌های بین‌المللی راه یافت

جیرفت- ایرنا- حبیبه شریف و شیوا خسروی ٢ هنرمند برجسته از جنوب کرمان، با آثار خود به نمایشگاه‌های بین‌المللی هنرهای تجسمی و صنایع دستی در عمان، هلند و روسیه راه یافتند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان روز یکشنبه گفت: اثر حبیبه شریف و شیوا خسروی در نهمین دوره نمایشگاه آنلاین هنرهای تجسمی و صنایع دستی هلند با حضور ۷۰ هنرمند همراه ۹۵ اثر از سراسر دنیا پذیرفته شد.
حجت‌الاسلام سید احمد حسینی ادامه داد: این رویداد هنری با همکاری گروه هنری پالت و موسسه بلوم‌آرت هلند برگزار می‌شود و مجموعه‌ای از آثار هنرمندان توانمند را در فضایی مجازی گرد هم آورده‌اند تا هنر، در دسترس همگان باشد.
وی افزود: نمایشگاه آنلاین هنرهای تجسمی و صنایع دستی هلند(دوره نهم) با عنوان هنر در حرکت در خرداد ماه سال جاری برگزار شد.

افتخار آفرینی هنرمندان جنوب کرمان: آثار هنری به نمایشگاه‌های بین‌المللی راه یافت
حجت‌الاسلام حسینی اضافه کرد:‌‎ همچنین نمایشگاه گروهی هنرهای تجسمی و صنایع دستی عمان با عنوان قابِ تداعی از ۲۳ خرداد ماه الی ۲۸ خرداد ماه ۱۴۰۴ برگزار شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان بیان کرد: در نمایشگاه گروهی آنلاین روسیه که شامل همه رشته های هنرهای تجسمی و صنایع دستی است حبیبه شریف شرکت کرد و آثار وی برگزیده شده و ۱۵ تا ۲۰ مرداد ماه سال جاری به نمایش گذاشته می شوند.