شناسهٔ خبر: 73953073 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

معاون راه آهن :

سهم هر ایرانی از سفرهای ریلی یک بار در سال/نفع ١.٢ میلیارد دلاری قطار برای اقتصاد کشور

معاون راه آهن : معاون راه‌آهن گفت: دو شاخص uic متعلق به سال ٢٠٢٠ نشان می‌دهد براساس میزان مسافر جابه جا شده نسبت به جمعیت؛ هر ایرانی سالانه یک بار می تواند از خدمات ریلی و قطار استفاده کند و همچنین براساس همین شاخص شاهد رشد متوازن خطوط ریلی در سطح کشور هستیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، نورالله بیرانوند، معاون راه‌آهن در مراسم سرمایه‌گذاری در ناوگان ریلی مسافری با اشاره به وضعیت بخش ریلی کشور با توجه به شاخص‌های uic اظهار داشت: دو شاخص uic متعلق به سال ٢٠٢٠ نشان می‌دهد براساس میزان مسافر جابه جا شده نسبت به جمعیت؛ هر ایرانی سالانه یک بار می تواند از خدمات ریلی و قطار استفاده کند و همچنین براساس همین شاخص شاهد رشد متوازن خطوط ریلی در سطح کشور هستیم. 

وی با بیان اینکه در این حوزه ظرفیت عظیمی برای توسعه شاخص‌های بین‌المللی وجود دارد، ادامه داد: 

برنامه تامین مالی و سرمایه‌گذاری برای راه آهن تدوین شده است که در بخش مسافری برای تقویت ظرفیت‌ها به ٣.۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری نیاز داریم که با این سرمایه‌گذاری می‌توان  ٢٣٠٠ واگن مسافری و ٨٢٠ واگن قطارهای خودکشش تامین کرد.

بیرانوند با بیان اینکه رویکرد اصلی جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است و در این زمینه بسته کلان دیده شده، تاکید کرد: محل اصلی تامین منابع مالی در بسته‌های مشوقی پرداخت یارانه از محل تبصره ١٢ است که وزن آن ٧٠ درصد نسبت به سایر مشوق ها است و با این اقدامات می‌توان فضای رقابتی ایجاد کرد.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر رشد خالص سرمایه گذاری در بخش ریلی منفی بوده با این اقدامات شاهد رشد و جهش خواهیم بود. امروز شاهد آن هستیم که تعدادی واگن بازسازی شده به واگن‌های ۵ ستاره تبدیل شدند که اتفاق بزرگی است و ١۵ درصد افزایش ظرفیت حمل مسافر معادل ٣ میلیارد صندلی کیلومتر در سال به همراه دارد همچنین آمارهای رسمی حاکی از آن است که بخش ریلی سالانه ١.٢ میلیارد دلار منافع اجتماعی و اقتصادی را به طور مستقیم  به کشور باز می‌گرداند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: