شناسهٔ خبر: 73952734 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

اولویت‌ها برای کاهش خاموشی‌ خانگی در کرمان

کرمان- ایرنا- اواخر هفته گذشته بود که اعلام شد مدت زمان خاموشی در کرمان از دو ساعت به یک ساعت کاهش می‌یابد اما گویا یک یا دو روز هم دوام نیاورد زیرا پاسخگوی نیاز نبود.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا مسئولان شرکت توزیع وقتی دیدند باتوجه به میزان مصرف و نیاز موجود، خاموشی یک ساعت پاسخگو نیست به‌ناچار به روال قبل بازگشتند، هرچند استاندار در این زمینه بر مدیریت وضعیت به گونه ای که خاموشی خانگی حداقلی باشد تاکید دارد.

روز گذشته( شنبه) نیز نشست کارگروه مدیریت انرژی استان با اولویت برگزار و تصمیم هایی در همین زمینه اتخاذ شد، جلسه ای که استاندار با تاکید بر لزوم کاهش مدت زمان خاموشی‌ها در بخش خانگی، خواستار بازنگری در استفاده از فیدرهای استثنایی برق شد.

به گزارش ایرنا از آنجا که میزان تولید برق استان کرمان از نیاز و مصرف آن بالاتر است همواره نوع و میزان خاموشی آن دغدغه و محل نقد و پرسش مردم بوده که مدیران شرکت توزیع برق پاسخ می دهند چون شبکه سراسری است باید تابع الگوهای ملی باشند و نمی توان به گونه دیگری مدیریت کرد.

در عین حال محمدعلی طالبی استاندار کرمان  ضمن تاکید بر ضرورت کاهش خاموشی های خانگی بر نکته ای در مدیریت مصرف ادارات تاکید کرد که قابل تامل بود، اداراتی که ژنراتور دارند اما از آنها استفاده نمی کنند.

آنطور که روابط عمومی استانداری کرمان از نشست کارگروه مدیریت انرژی خبر داد، استاندار با اشاره به لزوم تجهیز تمامی مراکز درمانی و حساس استان به دیزل ژنراتور طی یک ماه آینده، اظهار داشت: هرچقدر بتوانیم فیدرهای استثنایی قطع برق را کاهش دهیم، امکان کاهش زمان خاموشی در استان فراهم می‌شود؛ این موضوع مستقیماً به ساعات خاموشی ارتباط ندارد، بلکه به مدیریت بار و اولویت‌بندی در مصرف بازمی‌گردد.


وی با بیان اینکه برخی دستگاه‌ها با وجود در اختیار داشتن دیزل ژنراتور، امکان بهره‌برداری از آن را ندارند، تصریح کرد: در صورت عدم توان استفاده، اجازه داده خواهد شد ژنراتور از دستگاه مربوطه خارج و در اختیار سایر نهادهای نیازمند قرار گیرد.

طالبی استاندار کرمان



طالبی همچنین تأکید کرد که باید سوخت دیزل ژنراتورها به‌صورت مستمر تأمین شود و واحدهای تعمیراتی مربوط به این تجهیزات فعال بمانند.

مقام عالی دولت در استان خواستار ارزیابی دقیق فیدرهای استثنایی برق و اولویت‌بندی برای خروج آن‌ها از فهرست معافیت شد و گفت: تمام اقدامات باید در راستای منافع مردم و به‌ویژه کاهش مدت خاموشی در بخش خانگی باشد.

استاندار کرمان با تأکید بر رعایت عدالت در توزیع برق میان دستگاه‌ها و همچنین در نظر گرفتن شدت گرما در مناطق مختلف استان افزود: در خصوص ادارات دولتی نباید استثنایی قائل شویم؛ و اخطارها و اقدامات قانونی لازم برای اجرای ضوابط پدافند غیرعامل و کاهش فیدرهای استثنایی باید به‌طور جدی دنبال شود.

طالبی خواستار ارائه فهرست کامل فیدرهای استثنایی به معاون عمرانی استانداری شد و افزود: با جدیت کامل از اقدامات اداره برق حمایت می‌کنیم. استان کرمان نیز باید با الگوبرداری از استان‌های موفق، جدیت بیشتری در این حوزه به خرج دهد.

در این جلسه همچنین مقرر شد همه دستگاه‌های اجرایی، از جمله بیمارستان‌ها، مراکز حساس، شرکت‌های خدماتی مانند آب و فاضلاب، به سیستم‌های تأمین برق اضطراری مجهز شوند تا در صورت قطع برق، از فیدرهای عمومی استفاده نکنند. هدف نهایی این تصمیمات، کاهش بار شبکه و ایجاد امکان برای کاهش خاموشی در بخش خانگی اعلام شد.

به گزارش ایرنا صرفنظر از تدابیر مرتبط با مصرف ادارات و ضرورت مدیریت مصرف توسط مردم که امری بسیار ضروری در این شرایط است، انتظار می رود با همراهی شهروندان، محل های استخراج رمزارزهای غیرمجاز نیز هرچه بیشتر شناسایی و جمع آوری تا به مدیریت وضع موجود بهتر کمک شود که در این زمینه همه ظرفیت های مردمی و حاکمیتی باید پای کار بیاید.