به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ به مناسبت هفته تامین اجتماعی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشستی با مدیران کل تامین اجتماعی و مدیریت درمان در خصوص مشکلات خدمات رسانی بیمارستان مهرگان، عناوین شغلی و خدمات درمانی بیمه شدگان بحث و تبادل نظر کردند.
در این نشست که سردار آبنوش و فاطمه محمدبیگی نمایندگان قزوین در مجلس شورای اسلامی، طاهر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و مدبر معاون توسعه دانشگاه ، انصاری مدیرکل تامین اجتماعی و شقاقی مدیر درمان تامین اجتماعی استان نیز حضور داشتند در خصوص اهمیت تامین تجهیزات درمانی و بیمارستانی، ضرورت همکاری بیمارستانهای خصوصی و بدهی ومطالبات بخش درمان گفتگو شد.
حسن طاهر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین در این جلسه هفته تامین اجتماعی را تبریک گفت و اظهارداشت: با حضور نمایندگان فرصت را غنیمت شمرده و مشکلات را مطرح می کنیم و امیدواریم پیگیری و حل شود.
وی با ارائه گزارشی از خدمات ارائه شده در 12 روز جنگ گفت: در حمله رژیم اسرائیل همه کادر درمانی و بهداشتی و بیمارستانی در آماده باش کامل و کنار هم بودند و خدمت صادقانه و شبانه روزی را در دستور کار قرار دادند و تعداد 400 تخت را آماده کردیم که اگر مشکلی ایجاد شد خدمت رسانی ویژه کنیم.
طاهر احمدی گفت: بیمارستان خصوص پاستور خیلی کمک کرد و حتی حاضر شدند بیمارستان را خالی کرده و در اختیار بیماران قرار دهند و ما هم اعلام آمادگی کردیم به استانهای دیگر هم خدمت رسانی کنیم.
فقر تجهیزات بیمارستانی در قزوین شدید است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین اظهارداشت: درتحهیزات بیمارستانی بسیار فقیر هستیم اما خوشبختانه اخیرا یک دستگاه سنگ شکن با کمک دکتر مدبر تهیه کرده ایم و بزودی در بیمارستان ولایت نصب شده و وارد چرخه خدمت رسانی شده و مشکلات بیماران کلیه و مجاری ادراری حل می شود.
وی بیان کرد: بیش از 2 هزار میلیارد تومان بدهی داشتیم که 500 میلیارد تومان آن را پرداخت کرده ایم و 300 میلیارد تومان هم برای تجهیزات درمانی نیاز داریم که بایستی برای تامین مبلغ 1800 میلیارد تومان از وزارتخانه با کمک نمایندگان اقدام کنیم تا تجهیزات هم به روز شود.
طاهراحمدی گفت: خوشبختانه با مدیر درمان تامین اجتماعی همکاری بسیار خوبی داریم اما دستگاه «سی تی اسکن» بیمارستان رازی مدتهاست خراب شده و بیماران به بیمارستانهای علوم پزشکی مراجعه می کنند و مشکلاتی ایجاد شده که باید این نیازها تامین شود.
بدون مشارکت صنایع نمی توانیم مشکلات درمانی را حل کنیم
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین بیان کرد: مشکلات بخش درمان بسیار زیاد است و بدون کمک بخش صنعت حل نمی شود لذا درخواست کرده ام در نشستی با استاندار قزوین ترتیبی اتخاذ شود تا در جلسه ای با صنعتگران بزرگ بتوانیم بخشی از نیازها را با کمک تولیدکنندگان حل کنیم.
وی بیان کرد: در یک جلسه که دکتر شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت مجلس حضور داشتند از سوی خیرین بیش از 160 میلیارد تومان کمک شد لذا در قزوین هم درصددیم فهرستی از خیرین را تهیه کنیم تا هزینه تامین تجهیزات بیمارستان های شهید رجایی و 22 بهمن قزوین و شهدای آبیک را حل کنند چون این وضعیت زیبنده مردم قزوین نیست.
طاهراحمدی اضافه کرد: همه استانها باید بیمارستان روان مناسب داشته باشد چون موضوع سالمندی را هم داریم شما نمایندگان کمک کنید تا یک مراسم بزرگ برگزار کرده و از رئیس کمیسیون بهداشت هم دعوت کنیم در کنار صنعتگران حاضر شوند و بتوانیم کمک های خوبی برای حل مشکلات درمانی جمع آوری کنیم.
بیمارستانهای خصوصی همدل یک فرصت است/ بیمارستان مهرگان همکاری نمی کند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین در ادامه در خصوص همکاری نکردن بیمارستان خصوصی مهرگان قزوین با تامین اجتماعی گفت: بدون تردید وجود بیمارستانهای خصوصی یک فرصت برای خدمت رسانی بهتر به مردم است و نباید آنها را از خود جدا بدانیم اما بیمارستان مهرگان قزوین مشکلات عدیده دارد و سالهاست نتوانسته ایم مدیران آن را مجاب کنیم که با ما همکاری کنند.
وی بیان کرد: گزارش هایی دریافت کرده ایم مبنی بر این که این بیمارستان هرچند تعرفه خصوصی دریافت می کند باز هم تخلفاتی در خصوص دریافت اضافی هزینه ها دارد لذا باید ترتیبی اتخاذ کنیم تا این بیمارستان هم خدماتش را گران عرضه نکند و هم ملزم به همکاری با بیمه شدگان تامین اجتماعی شود در غیر این صورت با استفاده از ظرفیت قانونی از اعتبار بخشی به آن خودداری خواهیم کرد.
از مصرف بی رویه دارو و رانت خواری آن باید جلوگیری شود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین در ادامه گفت: متاسفانه مصرف دارو در کشور ما دو برابر اروپا و حتی معادل کشور چین است که این روند باید اصلاح شده و برنامه مدونی اجرا شود تا پزشکان از تجویز بی رویه دارو خودداری کنند.
وی اظهارداشت: تا زمانی که با کمک تامین اجتماعی و مجلس برنامه مدونی برای تجویز به اندازه دارو و آزمایشات تدوین نشود باید همچنان هزینه های سنگینی در این مسیر از جیب بیمار هزینه شود تا عده ای به سودهای میلیاردی برسند.
طاهراحمدی اضافه کرد: باید جلوی سوء استفاده برخی رانت خواران از دارو گرفته شود زیرا متاسفانه برخی پزشکان داروهای پر مصرف را رد و بدل می کنند و سوء استفاده از بیماران هم زیاد است و ما می توانیم از محل کنترل مصرف دارو بسیاری از بدهی های خود به داروخانه ها را پرداخت کنیم.
وی اظهارداشت: در مجلس باید برای تجویز داروهای کمیابی چون« نالوکسان» و«انسولین» اقدام اساسی شود و نظارت جدی صورت گیرد تا خلافی رخ ندهد.
این مدیر گفت: پزشکی که 90 درصد نسخه هایش را انسولین و کورتون و نالوکسان تشکیل می دهد باید وضعیتش بررسی شود و پیشنهاد می کنم با تشکیل یک کمیته ویژه متشکل از نمایندگان مجلس، دانشگاه علوم پزشکی، تامین اجتماعی و تعزیرات نسبت به سرکشی از پرونده های دارویی و بررسی آنها اقدام شود.
وی اضافه کرد: چون تامین اجتماعی پرداختش به روز نیست لذا پزشکان علاقه ای به عقد قرارداد با آنها ندارند و تاوان کسورات را هم ما پرداخت می کنیم که باید سامان یابد.
انتهای پیام