شناسهٔ خبر: 73949974 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جماران | لینک خبر

محمود واعظی: اگر اتفاق غیرمنتظره‌ای پدیدار نگردد، احتمال بروز جنگ مستقیم مجدد را بسیار پایین می‌دانم/ ضروری است تدبیری همه جانبه اندیشیده تا در راستای حفظ منافع ملی «اسنپ‌بک» فعال نشود/ در شرایط فعلی نه جنگ و نه صلح، نمیتوانیم دیپلماسی را تعطیل کنیم

محمود واعظی قائم مقام حزب اعتدال و توسعه و رییس دفتر رییس جمهور در دولت دوازدهم: اگر اتفاق غیرمنتظره‌ای پدیدار نگردد، احتمال بروز جنگ مستقیم مجدد را بسیار پایین می‌دانم/ ضروری است تدبیری همه جانبه اندیشیده تا در راستای حفظ منافع ملی «اسنپ‌بک» فعال نشود/ مذاکره ابزاری است که می‌تواند بسیاری از نگرانی‌ها و عدم‌قطعیت‌های اقتصادی و اجتماعی موجود را کاهش دهد/ مکانیزم ماشه و حواشی هسته ای مسائلی نیستند که با تبلیغات، پیام‌های غیررسمی یا به شکل رجزخوانی های غیر موثر و هزینه‌زا قابل حل باشند/ در شرایط فعلی نه جنگ و نه صلح، نمیتوانیم دیپلماسی را تعطیل کنیم/ همواره جنگ‌های کوچک و بزرگ و همچنین اختلاف‌ها نهایتا بر سر میز مذاکره خاتمه یافته‌اند/ ما در مسیر صلح آمیز و پای میز مذاکره بودیم که به کشور یا به عبارت بهتر به میز مذاکره حمله شد / استمرار دیپلماسی و انجام ماموریت توسط دیپلمات های شایسته دستگاه سیاست خارجی کشور امری ضروری است/ دولت سیزدهم نتوانست تفاهم هسته ای اسفند ۱۳۹۹ دولت قبل را نهایی و به سرانجام برساند/ اگر آن توافق نهایی شده بود، شاید امروز با وضعیت فعلی، نارسایی ها و ناترازی های مختلف مواجه نبودیم/ مستند به آمارهای اقتصادی، شرایط سیاسی و اجتماعی سالهای ۹۴ تا ۹۷ برجام توافقی بسیار مثبت و عامل موثر تامین منافع و امنیت ملی بود./ به همین دلیل ترامپ، در دولت اول و دوم، بارها اذعان کرد که" ایرانی‌ها بر سر ما کلاه گذاشتند."/ این ادعای ترامپ نشان‌دهنده موفقیت دیپلماسی ایران است.

صاحب‌خبر -

به گزارش جماران؛ محمود واعظی معاون اسبق وزارت امور خارجه و وزیر ارتباطات دولت یازدهم در مصاحبه با اقتصاد آنلاین تاکید کرد:

رژیم صهیونیستی،همواره و به‌ویژه در ۲۱ ماه گذشته،به دنبال توسعه آشوب در نقاط مختلف غرب آسیا برای پیشبرد اهداف توسعه طلبانه خود بوده‌ است.

 آن‌ها در ارزیابی توان نظامی ایران، عرصه اطلاعاتی و امنیتی و نهایتا برداشت از نوع واکنش مردم در تقابل با سیاست «تغییر رژیم» دچار خطای محاسباتی شدند.

آنان بنا داشتند با بهره گیری از ظرفیت های ستون پنجم و سرسپردگان خود و همچنین اقدامات روانی و طراحی‌های اطلاعاتی مردم را به خیابان هدایت کنند، اما دیدیم که نتیجه هدفشان معکوس شد.

صهیونیسم، فکر میکرد توان موشکی ما محدود به دامنه عملیات های وعده صادق ۱ و ۲ است، اما طعم آتش سنگین نیروهای مسلح مقتدر ما را چشیدند. 

میزان بازدارندگی و توان عملیاتی موشک های ما به حدی بود که تاب آوری جنایتکاران را مختل و نهایتا انان را به این واداشت تا دست به دامن آمریکا برای رسیدن به آتش بس فوری شوند.

دشمن و رسانه های معاند تلاش میکنند تا از طریق جنگ روانی، همواره مردم را در تعلیق و نگرانی بروز جنگ جدید نگه دارند.

ضروری است مردم عزیزمان تحت تاثیر تبلیغات منفی رسانه های معاند قرارنگیرند تا آرامش جامعه در همه ابعاد به ویژه ابعاد اقتصادی و روانی حفظ شود.

نیروهای مسلح و افسران اطلاعاتی‌ به شکل مستمر حتی برای احتمالات بسیار کوچک نیز در بالاترین سطح آمادگی هستند.

یادمان نرود، دشمن متخاصم هیچ اصولی ندارد و برای تحقق اهداف خود به هرروش غیر اصولی دست میزند.

ضروری است قدرت سخت ما از طریق توسعه استراتژی ها و تسلیحات آفندی و پدافندی و توسعه موازنه تکنولوژیک تقویت گردد.

قدرت نرم ما نیز باید در عرصه های دیپلماتیک، رسانه ای و تبلیغاتی کاملا در خدمت منافع و امنیت ملی قرارگیرند. 

یکی دیگر از اقدامات ضروری این است که کلیه دستگاه‌های اطلاعاتی به شناسایی و ضربه به موقع در موارد ضدجاسوسی و ستون پنجم دشمنان بپردازند.

افسران اطلاعاتی مراقب «نفوذ جعلی» باشند؛ این همان نفوذی است که با آدرس غلط و از طریق شبکه مؤثر، جای دلسوز را با مزدور و نادان جهت پیشبرد اهداف شوم خود عوض می‌نماید.

برخی وطن فروشان و معاندین با استفاده از ابزارهای رسانه‌ای با القای «ناامنی» و «ناامیدی» به بخشی از طبقات جامعه، تزلزل فکری و روانی و نهایتا بهداشت اجتماعی را هدف گرفته اند.

ضروری است دیپلماسی به شکل حداکثری در راستای تامین منافع و امنیت ملی فعال و اصل هزینه-فایده مورد توجه قرار گیرد.

مذاکراتی که در جریان بود، سیاست شفاف کشور در قبال ساخت و توسعه سلاح های هسته ای را برای مردم ایران و افکار عمومی دنیا شفاف‌تر کرد. 

برخلاف برخی تصورات، مذاکره نه تنها معلول تضعیف قدرت نشد، بلکه از منظر تبلیغاتی، افکار عمومی و از همه مهمتر روشن ساختن جایگاه ظالم و مظلوم، دست برتر را به میدان و نهایتا به ایران داد.

 

اخبار مرتبط

انتهای پیام