شناسهٔ خبر: 73944232 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

فوری؛ آتش‌بس دروغ از آب درآمد+ ویدئو | اجساد تکه تکه شده در خیابان های السویداء؛ آتش بحران شعله‌ورتر شد

با وجود ادعای آتش‌بس در السویداء توسط دولت ابومحمد الجولانی، تصاویر منتشر شده از اجساد تکه‌تکه شده وسوخته دروزی‌ها در خیابان‌های این شهر، نشان می‌دهد که آتش بحران در جنوب سوریه شعله‌ورتر شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش همشهری‌آنلاین، در پی اعلام آتش‌بس از سوی دولت شورشیان حاکم بر دمشق به رهبری ابومحمد الجولانی، منابع محلی و رسانه‌ای از تداوم درگیری‌های خونین در شهر السویداء در جنوب سوریه خبر دادند؛ ویدئوهای منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که، درگیری‌ها در این شهر، نه‌تنها فروکش نکرده‌، بلکه با شدت بیشتری ادامه دارد.

این در حالی است که ابومحمد الجولانی در نطق تلویزیونی پیش از ظهر امروز، از توافق آتش‌بس در استان السویداء سخن گفت و آن را گامی برای آرام‌سازی اوضاع توصیف کرد. اما تنها ساعتی پس از این اعلام، تصاویر منتشرشده از خیابان‌های شهر، اجساد قربانیان را در وضعیت رهاشده و سوخته نشان می‌دهد، در حالی‌که همچنان، صدای تیراندازی و انفجار به ویژه از بخش غربی السویداء شنیده می‌شود.

برخی گروه‌های مسلح وابسته به الجولانی اعلام کرده‌اند که آتش‌بس را نمی‌پذیرند و قصد دارند به عملیات خود علیه اقلیت دروزی ادامه دهند. در مقابل، رهبران معنوی جامعه دروزی خواستار توقف فوری خشونت‌ها شده‌اند و دولت الجولانی مدعی تلاش برای تأمین امنیت شهروندان است.

به باور ناظران سیاسی، آتش‌بس ادعایی الجولانی نه‌تنها نتوانست آرامش را به السویداء بازگرداند، که با تداوم خشونت‌ها، شکاف‌های طایفه‌ای و سیاسی را عمیق‌تر کرد. این وضعیت، بار دیگر ناکارآمدی دولت او در مدیریت بحران‌های داخلی را برجسته کرد.
همزمان، رژیم صهیونیستی همچنان با هدف بهره‌برداری ژئوپلیتیکی از بحران، منادی دفاع از حقوق اقلیت دروزی است.

آمریکا مدعی برقراری آتش‌بس در سوریه شد | بندهای توافق‌ با دروزی‌ها ؛ جزئیات بیانیه دفتر جولانی

فوری؛ شورشیان سوریه آتش‌بس اعلام کردند