شناسهٔ خبر: 73935647 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

استاندار زنجان : شناسایی استعدادهای نهفته در استان زمینه‌ساز ظهور نخبه‌های علمی است

زنجان - ایرنا - استاندار زنجان با صدور پیامی به مناسبت افتخارآفرینی دانش‌آموز زنجانی در المپیاد جهانی ریاضی ۲۰۲۵، گفت: استان زنجان سرشار از استعدادهای نهفته است که در صورت شناسایی و پرورش آنها امکان ظهور و بروز نخبه‌های فراوانی در عرصه‌های علمی فراهم خواهد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، محسن صادقی روز شنبه در این پیام آورده است: درخشش فرزندان ایران قوی در عرصه‌های علمی در سطح جهانی، بار دیگر نشان داد که استعداد، تلاش و همت جوانان ایرانی، فراتر از مرزهای جغرافیایی است و پرچم پر افتخار ایران عزیز همواره در قله‌های رفیع دانش جهانی قابلیت ظهور و بروز خواهد داشت.

وی ادامه داد: کسب مدال طلای المپیاد جهانی توسط جوان ایرانی مهدی آقاجانلو، نخبه گرانمایه و فرهیخته زنجانی باعث افتخار جامعه ایران و استان نخبه پرور در زنجان را به همه ایرانیان و مردم شریف و فرهنگ دوست استان زنجان و خانواده ایشان تبریک عرض می کنم.

استاندار زنجان در این پیام خاطرنشان کرد: این موفقیت کم‌نظیر، نه تنها مایه فخر و مباهات مردم شریف و فرهنگ‌دوست استان بلکه برگ زرینی در دفتر افتخارات علمی کشور به شمار می‌رود؛ بی‌تردید این دستاورد ارزنده، حاصل تلاش بی‌وقفه، پشتکار مثال‌زدنی، حمایت خانواده‌ گران‌قدر و هدایت‌گری معلمان دلسوزی است که در مسیر تعالی علمی این نوجوان با استعداد، نقش‌آفرینی کرده‌اند.

«مهدی آقاجانلو» دانش‌آموز زنجانی با کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی ۲۰۲۵ که در استرالیا برگزار شد، تاریخ‌سازی کرد و برای نخستین بار این افتخار را برای استان زنجان به ارمغان آورد.

آخرین حضور یک دانش‌آموز زنجانی در تیم اعزامی به المپیاد جهانی ریاضی به سال ۱۳۸۷ باز می‌گردد.

در آن سال، امیر سپهری موفق به کسب مدال نقره شده بود. پیش از او نیز، زنده‌یاد امیراعلم غضنفریان در سال ۱۳۶۷ مدال نقره جهانی ریاضی را کسب کرده بود.