به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل،در این نشست مجازی، دکتر سعیدیمهر، پزشک متخصص حوزه سالمندی، با تأکید بر ضرورت آشنایی مراقبین با اصول مدیریت بحران، به تبیین نقش کلیدی آنها در حفظ سلامت جسمی و روانی سالمندان در شرایط بحرانی پرداخت.
وی با اشاره به تغییرات جمعیتی و روند سریع پیری جمعیت در کشور، بر لزوم آموزش و تربیت مراقبین تخصصی برای مواجهه با بحرانها تأکید کرد و گفت:سواد مدیریت بحران امروزه یک ضرورت غیرقابلانکار برای همه اقشار، بهویژه مراقبین سالمندان است؛ چراکه سالمندان، آسیبپذیرترین گروه در شرایط بحران محسوب میشوند.
در این وبینار، ابعاد مختلف مراقبت از سالمندان از جمله تعریف دقیق و کاربردی سالمندی بر اساس شاخصهای تقویمی، روانشناختی و فیزیولوژیک؛
نقش و انواع مراقبین (مراقب عمومی، مراقب تخصصی، همراه زندگی)، شاخصهای مراقب حرفهای مانند صبوری، مهربانی، مسئولیتپذیری و آگاهی به نیازهای سالمند و ضرورت ارائه خدمات مراقبتی در محل زندگی سالمند و پرهیز از جابجاییهای غیرضروری مورد بررسی قرار گرفت.
دکتر سعیدیمهر همچنین با تحلیل روندهای جهانی و داخلی جمعیت، از انتقال پدیده سالمندی از قاره اروپا به آسیا تا سال ۲۰۵۰ خبر داد و بر لزوم سیاستگذاریهای حمایتی و گسترش خدمات دوستدار سالمند در کشور تأکید کرد.
این وبینار با همکاری دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور، سازمان بهزیستی کشور، سازمان نظام پرستاری و معاونت آموزش،برگزار شد.
برگزاری وبینار تخصصی با موضوع وظایف مراقبین سالمندان در زمان بحران
دومین وبینار تخصصی با عنوان «وظایف مراقبین خانوادگی و مراقبین رسمی سالمندان در زمان بحران» در راستای ارتقای دانش و مهارت فعالان حوزه سالمندی، برگزار شد.
صاحبخبر -
∎