رسول صفرزایی در گفت وگو با ایسنا، بیان کرد: تعداد مینیبوسهای فعلی برای جابه حایی دانش آموزان کافی نیست و استان برای وضعیت مطلوب به دستکم ۲ هزار دستگاه خودرو نیاز دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان عنوان کرد: پیشنهاد میشود با همکاری منطقه آزاد چابهار، واردات خودرو با اولویت مینیبوس برای سرویس مدارس با شرایط اقساطی و مشوقهای گمرکی در دستور کار قرار گیرد.
وی با اشاره به تأثیر مستقیم تغذیه بر یادگیری، خواستار اختصاص منابع داخلی برای توزیع مواد غذایی مکمل مانند صبحانه و شیر در کنار برنامه سراسری موجود شد و تصریح کرد: این طرح باید با اولویت مناطق دارای بازمانده تحصیل اجرا شود.
صفرزایی از طراحی اردوگاه زمستانی ملی در چابهار خبر داد و گفت: این اردوگاه با مشارکت منطقه آزاد، نوسازی مدارس و تخصیص اعتبارات نمایندگان مجلس قابل تحقق است.
وی افزود: زمینی در مشهد برای آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان موجود است که در صورت موافقت استانداری خراسان رضوی و تغییر کاربری آن، میتواند به یکی از داراییهای راهبردی آموزش و پرورش استان تبدیل شود.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان به چالش زبانی دانشآموزان دوره ابتدایی اشاره کرد و گفت: طراحی کتابهای درسی با فرض گذراندن دوره پیشدبستانی برای بسیاری از نوآموزان استان کارایی ندارد زیرا بسیاری از آنها دو یا سه زبانه هستند.
وی راهاندازی کلاسهای آمادگی دو زبانه از ۲۰ مرداد تا ۲۰ شهریور را خواستار شد و بیان کرد: این دورهها با مشارکت سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک و آموزش و پرورش استان و منابع داخلی میتوانند سطح آمادگی زبانی دانشآموزان را ارتقاء دهند.
وی افزود: در مسیر ارتقا سلامت دانش آموزان در سیستان و بلوچستان برقراری فرایند توزیع تغذیه رایگان کمک شایانی خواهد کرد و با بهرهگیری از ظرفیت ملی و استانی به دنبال تحقق آن خواهیم بود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان ادامه داد: یکی از بسترها و ظرفیتهایی که میتواند در معرفی هرچه بیشتر فرهنگ و آداب و رسوم و جغرافیای سیستان و بلوچستان و تغییر نگاه به این خطه از میهن اسلامی اثرگذار باشد و فرزندان ایران اسلامی را با آن آشنا نماید و در مسیر ارتقاء شاخصهای استان نیز موثر واقع شود؛ احداث اردوگاه ملی زمستانه خواهد بود که یک نیاز مبرم به شمار میرود.
صفرزایی گفت: سرمایهگذاری در دوره پیش دبستانی و کودکستانها در آموزش و پرورش بسیار حائز اهمیت است و در مناطقی که کمتر برخوردار هستند و شرایط دو زبانه بودن دانشآموزان حاکم است، برگزاری دوره آموزشی یک ماهه در مسیر آمادگی بیش از پیش نوآموزان برای ورود رسمی به چرخه تعلیم و تربیت مهم است.
صفرزایی بر استفاده از تمام ظرفیتهای ممکن در استان برای ارتقاء شاخصهای مختلف آموزشی و توسعه توانمندسازی همکاران تاکید کرد و گفت: استفاده از تمام بسترهای ممکن و موجود از جمله ظرفیت پارکهای علم و فناوری در استان به ما کمک خواهد کرد تا برای بهتر شدن شرایط آموزشی فرزندان این سرزمین گام برداشته و زمینه آشنایی آنها را با روشهای نوین یادگیری و علوم مختلف روز از جمله هوش مصنوعی فراهم کنیم.
وی با اشاره به شرایط خاص جغرافیایی استان و از سویی دیگر سختی کار معلمان حق التدریس، خاطرنشان کرد: از آنجایی که این نیروها سالیان متمادی در عرصه تعلیم و تربیت فرزندان این سامان نقش آفرینی کرده و با صبوری، خویشتن داری و سعه صدر در کلاسهای درس حضور یافتهاند؛ در اولین قدم از شرایط خرید خدمات به حق التدریس تغییر وضعیت یافته، اما با هدف ایجاد آرامش خاطر بیشتر و افزایش انگیزه در بین آنان در راستای بهرهوری بهتر از منابع انسانی، نیازمند توجه ویژه برای تعیین تکلیف این عزیزان هستیم.
انتهای پیام