به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از مازندران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی در آبانماه ۱۴۰۴ میزبان سیویکمین کنگره ملی و ششمین کنگره بینالمللی علوم و صنایع غذایی ایران خواهد بود.
این رویداد علمی بزرگ با همکاری برنامه علمی کشاورزی و امنیت غذایی و مشارکت گسترده اساتید برجسته و پژوهشگران داخلی و بینالمللی برگزار میشود.
بر اساس اعلام دبیرخانه کنگره، این همایش در روزهای ۱۴ و ۱۵ آبانماه ۱۴۰۴ در استان مازندران، شهرستان آمل برگزار خواهد شد.
محورهای تخصصی کنگره عبارت است از فناوریهای نوین در علوم غذایی، کشاورزی، دامپروری و امنیت غذایی، بیوتکنولوژی مواد غذایی، فرآوری، بستهبندی و نگهداری مواد غذایی، علوم و مهندسی صنایع غذایی، کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی، افزودنیها و ترکیبات زیستفعال، ایمنی و امنیت غذایی، اقتصاد، بازاریابی و تجارت مواد غذایی، ضایعات مواد غذایی و راهکارهای کاهش آن است.
کنگره امسال با حضور بیش از ۵۰ عضو هیأت علمی برجسته از دانشگاههای معتبر کشور همچون دانشگاه آزاد اسلامی (واحدهای آیتالله آملی، علوم و تحقیقات، تهران شمال، ساری، قائمشهر، نور، سبزوار، قزوین، چالوس)، دانشگاه تهران، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و ساری برگزار خواهد شد.
اعضای کمیته علمی این کنگره را اساتیدی همچون، محمد احمدی، پیمان آریایی، سیداحمد شهیدی، یحیی مقصودلو، فاطمه فاضلی، مزدک علیمی، محمدحسین عزیزی، رضا اسماعیلزاده کناری، آزاده قربانی، علی معتمدزادگان، زینب رفتنی امیری، لیلا نجفیان، سارا جعفریان، رضا فرهمندفر، جمشید فرمانی، جعفر محمدزاده، علی صادقی، یوسف نیکنژاد، هرمز فلاح، داوود براری، مهران محمودی، انوشه شریفیان، لیلا ناطقی، لیلا گلستان، رابعه ایزدی آملی، فاطمه زابلی، غلامخسین اسدی، روحالله جوادیان، سمیه بهرام، مسعود هدایتیفر، مهدی شرفی، مرتضی خمیری، مهدی کاشانینژاد، سیدحسین حسینی قابوس، امیرحسین الهامی راد، حمید توکلیپور، اکرم شریفی، سپیده قرهیخه، فرشته چگین، بابک غیاثی، ژاله خوشخو، مرجانه صداقتی، مجتبی معصومی، آرزو قادی، مصطفی سلطانی، مریم عزیزخانی، افشین آخوندزاده و سمیه رهایی بر عهده دارند.
کمیته اجرایی این کنگره را نیز پیمان آریایی، حامد برجسته و اسماعیل فتاحی بر عهده دارند.
همچنین در ادامه این رویداد علمی، روز ۱۶ آبانماه، رویداد ملی "صدرا ۳" با حضور بیش از ۶۰ شرکت فعال در حوزه صنایع غذایی، فناوری، کشاورزی و زیستفناوری برگزار خواهد شد.
این رویداد فرصتی برای تعامل صنعت و دانشگاه و معرفی نوآوریها و ظرفیتهای علمی و صنعتی کشور است.
این کنگره فرصتی طلایی برای پژوهشگران، متخصصان، دانشجویان و فعالان صنعت غذاست تا در فضایی علمی و تخصصی به تبادل ایدهها و ارائه دستاوردهای نوین خود بپردازند.
علاقهمندان به ارائه مقاله در این کنگره میتوانند تا ۱۰ مهرماه ۱۴۰۴ مقالات علمی خود را از طریق وبسایت رسمی کنگره به آدرس https://conf.iaiau.ir/food-science/fa ارسال کنند.
خبرنگار: زهرا ابراهیمپور
انتهای پیام/