شناسهٔ خبر: 73930523 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: الف | لینک خبر

نظرات برگزیده مخاطبان «الف»:

دشمن روی نفوذی ها حساب ویژه باز کرده است/ به‌جای ترسیدن از مکانیزم ماشه، از ان.پی‌.تی خارج شوید/ گوش به فرمان رهبری باشید

بینندگان «الف» هر روز با ارائه نظرات خود در تکمیل و تعمیق محتوای ارائه‌شده مشارکت می‌کنند. بسیاری از این نظرات، گویای دقت و توجه مخاطبان و داوری عمومی آن‌ها نسبت به وقایع روز است. گزیده‌ای از نظرات مخاطبان «الف» را ذیل سه مطلب پر بحث هفته به انتخاب تحریریه «الف» بخوانید.

صاحب‌خبر -

مخاطبان «الف»، نظرات خود را ذیل یادداشت «۲ دستورکار رژیم صهیونیستی علیه ایران» بیان کردند که تعدادی از آن‌ها را می‌خوانید:

* ایران با موشکهایش و اتحاد مردمش پیروز شد و راه پیروزی مقاومت هستش نه تسلیم و باج دادن، مردم ایران هیچ وقت سر تسلیم در برابر هیچ زورگو و قلدوری فرود نمیاره.

* انسجام ملی زمانی به اوج می‌رسد که دولت فکری به حال ملت بکند .گرانی را ازبین برده وجلو رانت خواری و فاسدین اقتصادی رو بگیره .به هیچ فاسدی هم رحم نکنه حتی تو هر مقامی که باشد.

* ما ایرانیان سوای هر اختلاف نظر و سلیقه ها با هر متجاوزی که به وطن وخاک و ناموس واعتقادات ما توهین یا دست درازی کند دستانش رااز شانه هایش قطع میکنیم وپای ایران و ایرانی میستیم .فدای ایران عزیز.

* بنده بعنوان فرزند پاسدار شهید دوران دفاع مقدس عرض مینمایم انسجام پایان همه چیز است در وقت رفاه همه داخل دایره یعنی ملت کشور باید در رفاه باشند در دفاع از کشور هم در صورت نیاز باید تا مرگ وایستاد اما اگر در کشور بین مردم (کشاورز . بازاری . کارمند . کارگر و...) این همه فرق باشد دیگر نه انسجام مردمی می ماند نه دولت و نه کشوری لذا باید این انسجام از طرف دولت نسبت به مردمش باشد.

* برای اتحاد و انسجام در یک مملکت نیاز هست که مسئولین به مسئولیت خود درست عمل کنند و از کاخ نشینی دست بردارند و به فکر معیشت مردم باشند و از دودستگی در قدرت دست بدارند و به فرمان رهبرشان پیش بروند و بعد انتظار از مردم داشته باشند.

*  ۱۷ الی ۱۸ سال پیش بود که جنگی بین حزب الله و اسرائیل در گرفت و به جنگ ۳۳ روزه معرف شد  و در آن درگیری حزب الله ضربات مهلکی به اسرائیل وارد نمود که اسرائیل در موضع ضعف در خواست آتش بس داد . و طی یک برنامه ریزی دقیق بعد از ۱۸ سال ضربه مهلکی به حزب الله وارد نمود . این باید درسی باشد برای ما که بدانیم اسرائیل در لاک یک برنامه ریزی دقیق و پیش رفته قرار گرفته تا زمان درگیری بعدی که حتما اتفاق خوهد افتاد دست برنده را داشته باشد سران به هوش باشند.

* برای تقویت انسجام ملی لازم است ابتدا حکومت به سمت مردم بچرخد. اقشار مختلف مردم موافق و مخالف خود را ثابت کردند. حالا نوبت حاکمیت است. چرخشی راهبردی و صادقانه و نه عقب نشینی تاکتیکی. مردم فرق اینها را خوب می فهمند.

* بجای این حرفها بمب اتم را علنی کنید چون با کشورهای اتمی طرف هستیم.

* از اینکه در مقابل دشمن کثیف و نجس (مثل رژیم سفاک اسرائیل که رحم به صغیر و کبیر نمیکند و آمریکای جنایتکار که دو بمب اتمی بر سر مردم هیروشیما و ناکازاکی ژاپن ریختند و هنوز نسل های آن عوارض بمب هسته ای دست و پنجه نرم میکنند) باید مردم وحدت داشته باشند که یک اصل کلی و با نویسنده موافقم. اما به جهت بازدارندگی دشمن؛ قطع به یقین باید بمب اتم را دانشمندان عزیز هسته ای بسازند. از رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای عزیز که خیلی به شخص ایشان ارادت خاصی دارم لطف نمایند فتوای صادره را لغو و به جای آن دستور ساخت بمب اتمی را صادر نمایند.

* اینقدر دم از مذاکره نزنید. مذاکره از نظر آنها یعنی لیبی، یعنی همه چیز بر زمین. دستها بالای سر، یعنی جلوی پیشرفت را گرفتن. کمی زرنگ باشیم

******

یادداشت «نبردی سخت در سکوت فعال» با نظرات و واکنش همراهان «الف» مواجه شد:

* چرا ایران همیشه باید منتظر بماند تا به کشور حمله شود و سپس دفاع کند در مواردی هم ایران باید دشمنان را به انحا مختلف غافلگیر کند و حتی حمله پیشدستانه کند.

* بهترین راه برای جلوگیری از تکرار تجاوز دشمن دستیابی به سلاح های نامتعارف است.

* موشک های خیبرشکن ایران باید بعد از ترور هنیه و سید حسن نصر ا... شلیک می شدند . 

* ایران باید رسما اعلام کند یک حمله غافلگیرانه به رژیم صهیونیستی طلب دارد تا آنها نیز در حالت ترس باشند نه اینکه همیشه ما منتظر حمله آنها باشیم.

* وقتی رژیم جعلی اسرائیل توسعه طلب است چرا ما نباید توسعه طلبانه عمل کنیم؟

* زمانی که از حق حقوق خودت کوتاه بیایی طرف مقابل شیر می شود و تهدیدت میکند. چرا ایران اعلام کرد ما بمب هسته ای نمی سازیم؟ ما هم عین بقیه کشور ها سلاح هسته ای حقمونه وباید بسازیم تا مدافع مردم و کشورمون باشه. این اقدام خودش یک نوع ترس در دل دشمنان ایران خواهد انداخت.

* کشور قدرتمند مذاکره می کند. مذاکره نکردن نشانه ضعف است. تابحال شده که چین یا روسیه به امریکابگویند ما اهل مذاکره نیستیم؟ روی سیاست خارجی باید بیشتر کار کرد.

* اگر در وعده صادق موشک غیر قابل رهگیری خیبر شکن به یکی از مراکز مهم زده میشد، شاید اصلا نیازی نبود که وعده صادق سه اجرایی بشه چون شاید جرأت نمیکردند حمله کنند. یا در همین جنگ اخیر اگر قوی‌ترها که روز دوازدهم شلیک شد را همان اول کار میزدید شاید به صدا و سیما یا فردو حمله نمیشد. ضربه اول را تو دعوا باید طوری زد که جرأت را از طرف مقابل بگیرد.

* اسرائیل روی نفوذی ها خیلی حساب باز کرده اینها باید نابود شوند.

* تمام مراکز هسته ای رژیم صهیونیستی باید حمله صورت میگرفت. این کمترین کاری بود که در جنگ باید انجام میشد.

******

یادداشت «سکوت در برابر «ماشه»، هزینه‌اش امنیت ملی است» با نظرات متعدد کاربران همراه شد که تعدادی از آنها را می‌خوانید:

* اجتناب از فصل هفت  منشور ملل متحد برای این بود که جنگ نشود حالا که بدون فصل هفت درگیر جنگ شدیم از چه باید نگران باشیم ؟!

*  تجربه نشان داده قبل از ایجاد بحران‌ها باید از فرصتهای سیاستی و دیپلماسی به موقع استفاده کنیم.

* خیلی سال پیش آمریکا با خروج از برجام در حقیقت مکانیسم ماشه را فعال کرد و همه تحریم ها را برگرداند و فقط مانده برگرداندن قطعنامه ذیل بند47 شورای امنیت که چاره آن هم فقط سلاح هسته ای است. همگان دیدند چه این قطعنامه ها باشد و چه نباشد آمریکا و اسراییل هروقت که فکر کنند میتوانند بر ایران غلبه کنند در حمله درنگ نمی کنند پس بازم به این نتیجه میرسیم که این قطعنامه ها همگی کاغذ پاره است.

* ماشه بیشتر جنبه سیاسی دارد و تحریم های اصلی اعمال شده و از آن عبور شده شما به خود بیایید و به جای ترسیدن، از ان پی تی خارج شوید و مذاکرات غیر قانونی را برای همیشه پایان دهید تا بیشتر از این هزینه درست نکردید برای کشور.

* 20 سال دیپلماسی ضعیف و التماسی حاکم بوده و گرنه تحریم ها اینقدر نمی شد چه برسد به جنگ.

*  لیبی هم مولفه های قدرتش را واگذار کرد ولی تحریم هاش رو بر نداشتن و در عوض کشورش رو بمب باران کردن ۲- مگه ما با 5 +1 به توافق نرسیدیم آمریکا زد بیرون؟ چه تضمینی هست هسته ای رو بدیم اونا به توافق پایبند بمونن؟ مخصوصا با این شاهکار جدیدشون که وسط مذاکرات بهمون حمله کردن.

* آقا بالاتر از سیاهی که دیگه رنگی نیست ماشه و اینها ابزاری سوخته است همه برای این بود که جنگ نشود این همه از جنگ میترسوندند حالا جنگ رو هم تجربه کردیم. پس به جای ترسیدن از مکانیزم ماشه برویم نقاط ضعف مان را بر طرف کنیم و همه عناصر قدرتمان را جمع و آماده سازیم. در این دنیا قانون جنگل حاکم است اگر خرگوش باشی یا خورده میشی یا کل عمرت را برای فرار از جنگ و درگیری باید بدوی.

* آقای ظریف پاسخگو باشند که که قبلا می گفتند مکانیزم ماشه در برجام نیست .

* شک ندارم ایران هر کاری بکنه آن ها از این مکانیزم استفاده خواهند کرد. برای همین هم هست که این مکانیزم را گذاشتند اگر نمی خواستند از مکانیزم ماشه استفاده کنند در توافق این مکانیزم را نمی گذاشتند. استفاده از مکانیزم ماشه قطعی و حتمی است بهتره از الان به فکر پاسخی مناسب برای این کار باشید.

* ماشه بیشتر جنبه سیاسی دارد و تحریم های اصلی اعمال شده و از آن عبور شده شما به خود بیایید و از ان پی تی خارج شوید و مذاکرات غیر قانونی را برای همیشه پایان دهید تا بیشتر از این هزینه درست نکردید برای کشور.