شناسهٔ خبر: 73929806 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

امام جمعه ایلام:

جبهه حق با محوریت جمهوری اسلامی ایران در مقابل تمام دشمنان اسلام ایستاده است

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام گفت: جبهه حق با محوریت جمهوری اسلامی ایران در مقابل تمام دشمنان اسلام ایستاده و تمام کفر نیز برای خاموش‌کردن صدای حق متحد شده‌اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، حجت‌الاسلام اله‌نور کریمی‌تبار امروز_ جمعه بیست‌وهفتم تیر_ در خطبه‌های امروز نماز جمعه اظهار کرد: امروز عرصه نبرد تنها نظامی نیست و دیپلماسی، حقوق بین‌الملل، رسانه، اقتصاد و افکار عمومی را نیز شامل می‌شود که حضور فعال جمهوری اسلامی در همه این عرصه‌ها موجب شده است که دشمنان شکست بخورند و بیشتر میدان‌ها به نفع ملت ایران رقم بخورد.

وی افزود: جبهه حق با محوریت جمهوری اسلامی ایران در مقابل تمام دشمنان اسلام ایستاده است و تمام کفر نیز برای خاموش‌کردن صدای حق متحد شده‌اند.

امام جمعه ایلام گفت: این نعمت بزرگی برای ملت ایران است که جبهه مقاومت با محوریت ایران اسلامی با تکیه بر یک پشتوانه غیبی و عزت و افتخار فراملی، طرفداران بسیاری یافته و توانسته است از خود و مردم مظلوم جهان دفاع کند.

حجت‌الاسلام کریمی تبار با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با مسئولان عالی قوه قضائیه گفت: رهبر معظم انقلاب در این ایلام دیدار فرمودند که «هم دوستان و هم دشمنان بدانند ملت ایران در هیچ میدانی به عنوان طرف ضعیف حاضر نخواهد شد و ما از همه ابزارهای لازم همچون منطق و نیروی نظامی برخورداریم، بنابراین چه در میدان دیپلماسی و چه در میدان نظامی، هرگاه وارد شویم به توفیق الهی دست پر وارد خواهیم شد».

وی با تاکید بر اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی شاه‌کلید پیروزی ملت ایران را وحدت و همدلی مردم دانسته‌اند، ادامه داد: ملت ایران با همه اختلاف سلیقه‌ها و تفاوت‌های مذهبی باید برای دفاع از ایران عزیز متحد و منسجم باشد و آنچه دشمن را شکست می‌دهدهمین وحدت و همدلی است.

امام جمعه ایلام تفرقه را به زیان ملت ایران دانست و اضافه کرد: در این شرایط، هر صدای تفرقه و نفاقی که از هر زبان و قلمی بلند شود، آب به آسیاب دشمن ریختن و خیانت به همدلی و انسجام ملی کشور ایران اسلامی است، مردم باید هوشیار باشند و در مقابل کوچک‌ترین صدای تفرقه‌افکنانه واکنش نشان دهند.

حجت‌الاسلام کریمی‌تبار با تاکید بر اینکه آنچه می‌تواند مانند صدر اسلام موجب شکست مسلمانان شود، همین اختلاف و تفرقه داخلی است، گفت: برای دستیابی به این پیروزی که خداوند متعال تضمین کرده، وحدت و همدلی ملت، تبعیت از رهبر انقلاب و رعایت شرایط آن لازم است و باید پایدار و با استقامت و صبوری در مقابل دشمن باشیم، اختلافات را کنار بگذاریم و این هماهنگی و همدلی و وحدت را حفظ کنیم و نسبت به فرامین فرمانده کل قوا و رهبر عزیزمان گوش به فرمان باشیم.

وی با تاکید بر اینکه امروز در دنیا می‌بینیم که مجامع بین‌المللی و مدعیان دروغین حقوق بشر طرفدار ظالم و علیه مظلوم هستند، خاطرنشان کرد: تنها عاملی که می‌تواند ایران اسلامی را از بحران‌های پیش رو به سلامت عبور دهد، تبعیت از امام و رهبر و مرجع تقلیدمان، حضرت امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) است.

نماینده ولی فقیه در استان ایلام در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره ظلم و ستم‌هایی که بر مردم مظلوم فلسطین، غزه و جهان اسلامی از سوی سازمان‌های مدعی حقوق بشر و نظام استکباری می‌شود، گفت: سخنگوی صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف) در فلسطین اعلام کرد که فقط از هفت اکتبر تاکنون به طور متوسط هر روز ۲۷ کودک توسط رژیم اشغالگر در غزه به شهادت رسیده‌اند.

حجت‌الاسلام کریمی‌تبار افزود: امروز از آب و غذا به عنوان ابزاری برای کشتار مردم مظلوم غزه استفاده می‌کنند و سازمان‌های حقوق بشری فقط تماشا می‌کنند و اقدام عملی نمی‌کنند.

وی گفت: با وجود این همه جنایت رژیم صهیونیستی، نتانیاهوی خونریز و جلاد ضعف خود را به طور آشکار بیان کرد و گفت که حماس تعیین می‌کند کدام اسرا آزاد شوند یا نشوند و این به معنای عظمت مقاومت مردم غزه حتی پس از دو سال جنگ است و اجازه نداده اسرا به راحتی آزاد شوند و فرجام اسرا به اراده نیروهای مقاومت بستگی دارد.

امام جمعه ایلام در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سالروز شهادت امام سجاد (ع) اظهار کرد: بیست‌وپنجم محرم، سالروز شهادت امام سجاد (ع) است که در سال ۹۵ هجری قمری توسط ولیدبن عبدالملک مسموم و به شهادت رسید.

حجت‌الاسلام کریمی‌تبار با بیان اینکه امام سجاد (ع) در شرایطی سخت پس از حادثه عاشورا و زمانی که دشمن خود را پیروز مطلق می‌دانست، امامت جامعه اسلامی را به دوش کشید، افزود: سبک مبارزه امام سجاد (ع) سبک ویژه‌ای است، ایشان همان خط مبارزاتی امامان معصوم (ع) را با شیوه‌ای خاص ادامه دادند و در این مسیر کتاب ارزشمند صحیفه سجادیه را به یادگار گذاشتند.

وی با تاکید بر اینکه صحیفه سجادیه گنجینه ارزشمندی است که خداوند در اختیار ما گذاشته و باید از آن بهره کافی ببریم، گفت: این اثر گرانبها به ما می‌آموزد که در هر شرایطی نیاز داریم با خدا صحبت کنیم و یاد می‌دهد انسانِ نیازمند رحمت الهی چگونه با پروردگار متعال سخن بگوید.