پایگاه خبری جماران: رئیس شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی با تأکید بر اینکه خائن و نفوذی یعنی کسی که آب به آسیاب دشمن میریزد، گفت: آمریکا، ترامپ، اسرائیل، بی بی سی، سی ان ان، منوتو و اینترنشنال مواضعی دارند؛ اینها دشمنان اسلام هستند. ترامپ حمله کرده و با افتخار هم میگوید که ما تأسیسات هستهای ایران را بمباران کردیم و حالا موقع صلح است! آقای پزشکیان هم جوابش را داد و گفت تو که میخواستی مذاکره کنی چرا این کارها را کردی؟ ما که نمیتوانیم با متجاوز صلح کنیم؛ متجاوز باید مجازات شود. بنابراین مسأله روشن است؛ اگر کسانی هم تندروی میکنند، باید به آنها تذکر داد.
مشروح گفتوگوی خبرنگار جماران با اسدالله بادامچیان را در ادامه میخوانید:
در شرایط فعلی کشور حفظ وحدت و انسجامی که در جنگ 12 روزه به دست آوردهایم، چقدر میتواند به ما کمک کند؟
جنگ 12 روزه یک رویداد جهانی و در امتداد جنگ آمریکا و استکبار جهانی با اسلام، انقلاب اسلامی و ملتهای آزاده دنیا بود. از نظر من یک رویداد عادی نیست؛ یک رویداد دارای پیامدهای بسیار گسترده و تحول در جهان است. به حدی که شما ملاحظه میکنید الآن ملتها در یک طرف هستند و از ایران حمایت میکنند.
اینکه گفته میشود نه صلح و نه جنگ، ما همیشه با آمریکا این حالت را داشتهایم و شاید از قبل دوران فتحعلی شاه قاجار قصد سلطه بر ایران را داشتند و کودتای 28 مرداد 32 مسلط شدند و اصلا اصلاحات شاه را کندی آمریکایی برای براندازی اسلام تنظیم کرده بود. بعد هم که انقلاب پیروز شد، آمریکا دائم با ما درگیر است؛ ما که هیچ وقت با آمریکا قطع رابطه نکردهایم و آمریکا بود که قطع رابطه کرد؛ به صدام کمک کرد، خواست کودتای نوژه راه بیاندازد و از اعضای گروهکها و منافقین حمایت کرد.
روشن است که انگلیس، فرانسه و آلمان هم با آمریکا یکی هستند. بنابراین، اینها همیشه در صدد براندازی اسلام و انقلاب اسلامی بودهاند. ریگان صراحتا گفت که ما میخواهیم ریشه ایران را براندازیم. ترامپ و همپیمانان او هم دنبال همین چیزها بودند؛ اما زورشان نرسید. در جنگ 12 روزه، تمام قوای کفر در دنیا مقابل انقلاب اسلامی قرار گرفت. یعنی علاوه بر آمریکا و اسرائیل، سازمان ملل با سکوت و سایر نفوذیها دست به کار شدند.
بعضیها فکر میکنند ما از نظر «جنگ» غافلگیر شدیم، در حالی که ما از نظر «زمان حمله» غافلگیر شدیم. اگر غافلگیر شده بودیم، نمیشد ظرف یک روز ایران خودش را بازیابی و حمله را شروع کند و ظرف سه روز حمله را برگرداند؛ و کار به جایی برسد که سازمان مللی که در مقابل جنایات غزه ساکت است، در قضیه ایران میگوید باید آتش بس شود. ایران هم میگوید مگر ما جنگ کردهایم که آتش بس برقرار شود؟! ما جنگ نکردهایم؛ آمریکا و اسرائیل متجاوز هستند و باید مجازات شوند و غرامت و خسارت بدهند.
ما میدانیم که آمریکا همیشه با یک سیاست ثابت در صدد براندازی جمهوری اسلامی بوده و الآن هم هست. روشن است که ما در جنگ هشت ساله هم کشورمان را اداره کردیم و الآن هم همین طور است. من احساس میکنم ایران اسلامی به رهبری ولی امر و حضور ملت بزرگمان و وحدت ملی که همه با هم یکی شدیم، ضربهای به آمریکا و اسرائیل و سایر کشورهای غربی وارد آورده که آنها دوباره نمیتوانند به ما حمله کنند؛ من باورم نمیآید که آمریکا یا اسرائیل به زودی بتواند دوباره حمله کنند.
من معتقدم دنبال این میگردند که به یک نحوی با ایران مذاکره کنند؛ چون نمیشود اسم مذاکره را بیاورند، به جایش واژه «دیپلماسی» را به کار میبرند. میبینید که الآن خیلی از دوستانی که همیشه دنبال این بودند که ایران با آمریکا به یک مذاکره سازشی برسد، حالا دیگر اسم مذاکره را نمیآورند به جایش واژه دیپلماسی را به کار میگیرند و در سرمقاله روزنامههایشان هم مشخص است. اشکالی هم دارد که این را بگویند؛ کسی توجهی به بحثهای اینها ندارد.
مگر در این جریان 12 روز کسی گوش به این و آن داد؟! مردم به سخنان ولی امر گوش دادند و احساس کردند باید همه با هم باشند. ملت ما هوشیار، بیدار، قوی، «ملت ایران» و «ملت سلیمانی» است. بنابراین علاج وحدت ما همین است. چند نکته وجود دارد از جمله اینکه علت طمع آمریکا و اسرائیل در حمله به ایران چه بود؟ همین که احساس کردند در داخل میان ما اختلاف و درگیری هست. برخی افراد همین چند روز هم به گونهای فضا را منفی جلوه میدهند که ایران در حال فروپاشی است. آمریکا و اسرائیل هم هوس کردند حمله کنند و بعد متوجه شدند با ملتی به این قدرت، همت، وحدت مواجه هستند.
خود من برای کاری، در یک مسیر شلوغ به بیرون شهر رفتم و برگشتم. در پمپ بنزین یک نفر گفت به من بنزین اضافه بدهید و پولش را هم میدهم. کارگر پمپ بنزین گفت خجالت نمیکشی؟! جنگ است. دولت با همه مسائل 15 لیتر میدهد؛ چرا میخواهی اضافه بگیری؟ پول هم نگرفت. در صداوسیمای ما آیا کسی به خانم سحر امامی گفته بود که تو این حرفها را بزن؟! یا اینکه آنها محکم ایستادند.
آمریکا، اسرائیل و همه کسانی که در داخل منفیباف هستند، متوجه شدند با یک ملت یکپارچه مواجه هستند که نه گوش به حرف این حضرات داد و نه گوش به حرف آن دیگران و نه جناحبندیها؛ در خط رهبری ایستاد. این وحدت ما با همان خط رهبری، اسلام واقعی و عاشورا حفظ خواهد شد.
ملتی که رهبر عزیزش که یک مرجع دینی است، شب عاشورای حسینی(ع) در مجلس عزای اباعبدالله(ع) با آقای کریمی میفرماید «ای ایران بخوان». اما کدام ایران؟ نه ایران منهای اسلام و نه ایرانی که ما وطن را جای اسلام بگذاریم؛ اینکه ما از «شهید راه وطن» صحبت کنیم، شهید راه وطن اسلامی، «شهید راه خدا» است. شهید سلیمانی میگوید «ما ملت امام حسینیم». آن وقت آقای کریمی از «ایران عاشورایی» و «ایران کربلایی» میخواند. اینها مهم است؛ اگر اینها را نگه داریم، وحدت ما حفظ میشود. دیگر خیلی جایگاهی برای گروههای سیاسی نمییابم.
یکشنبه که با وزیر کشور جلسه داشتیم، به همه آنها گفتم تاریخ مصرف این حرفها گذشته و باید اقتدار و پیروزی که این روزها به دست آمده را نگه داریم. کجای دنیا هست که آمریکا و اسرائیل به آنجا حمله کنند و آنها دشمن را ظرف یک روز به هم بریزند؟! این همه شهید کنند و یک شبکه نفوذی خائن و پلید هم با بودجههای هنگفت راه بیاندازند، آن وقت ظرف یک روز حمله متقابل شروع میشود، ظرف سه روز به جایی میرسند که آمریکا به این نتیجه میرسد که خودش وارد جنگ شود تا اسرائیل را نجات بدهد و بعد هم میبینند که وضع بدتر شد و دبیرکل سازمان ملل که در حوادث غزه ساکت است، با مسئولین انگلیس و آلمان و فرانسه دیدار و درخواست آتش بس میکند. آقای عراقچی هم گفت اگر شما نزنید، ما هم نمیزنیم. میتوانیم بزنیم، ولی نمیزنیم.
همین موضع آقای عراقچی و آقای پزشکیان مورد انتقاد برخی افراد قرار گرفت. نظر شما در این خصوص چیست؟
اینها مگر چند نفر هستند؟ چقدر مهم هستند؟ ملت گوش به حرف آقای عراقچی و آقای پزشکیان میدهد یا گوش به حرف روزنامهای که صبح تا شب دنبال این قضایا است؟ دوباره اختلافافکنی و اینکه یک گروه اصلا مردم را قبول ندارند. این گروه چه کسانی هستند؟ در جلسه وزارت کشور گفتند باید آزادی بیان به شکل عام بدهیم. گفتم وزیر کشور شما را به وزارت کشور دعوت کرده و حدود 10 نفر از اینها حرف زدند و هرچه خواستند، گفتند. پس آزادی بیان یعنی چه؟ شما در نهایت آزادی بیان میگویید که آزادی بیان نیست و باید باشد؟ لطف کنید آزادی بیانی که میگویید را مشخص کنید.
خواهش من این است که اتفاقا اینها صریح، روشن و شفاف مشخص کنند چه گروهی میگوید مردم نباشند. اگر واقعا مذاکره با آمریکا را میخواهند در «دیپلماسی» نپیچانند. دیپلماسی، سیاست خارجی هر کشوری است. اگر شما میگویید باید با آمریکا سازش کنیم، آقایی به نام دیپلمات سابق نوشته با ترامپ کاری کنیم که نگذارد اسرائیل به ایران حمله کند؛ صریح بگویید باید برویم با ترامپ سازش کنیم! راحت بگو «مذاکره»، چرا میپیچانی؟! بگذار ملت ببینند اگر حرف تو حق است، پشت سر تو بیایند.
به نظرم میآید که ملت ما راهش را یافته و به افراد تند و کند سیاسی خیلی توجه ندارد. ملت پشت سر ولی امر هست و مصلحتش را هم خودش بهتر میداند. یعنی مردم خیلی هوشمندتر از این افراد هستند.
برخی افراد معتقدند که باید خط نفوذ را از کسانی دنبال کرد که سعی دارند این وحدت، همدلی و انسجام مردم را مورد خدشه قرار بدهند. نظر شما در این خصوص چیست؟
این دو بخش است. یک کسی مخالف سیاسی است ولی نفوذی، نوکر و مزدور آمریکا نیست. مخالف سیاسی در موقعیت بعد از پیروزی ایران و شکستهای آمریکا و اسرائیل، چند روز حوصله کند. دولت هم که فعلا این تیپی و آن تیپی نیست. بخش دوم هم مسأله نفوذیها است. شبکه نفوذ مثل مالاریا میماند. در یک آبگیر دو هکتاری هم اگر مالاریا را سرکوب نکنید، هرکس به این جای خوش آب و هوا بیاید و آب بخورد، مریض میشود. یعنی باید این را علاج کرد اما علاجش به این است که باید تمام را حل کرد نه اینکه نیم بند گذاشت. اگر یک وجب مالاریا باقی بماند، پشه مالاریا تمام مزرعه را میگیرد.
اما در خصوص نفوذیهای خائن، آیا کسی هست که بگوید باید با خائن مدارا کرد؟! خائن و نفوذی کسی است که مزدور آمریکا یا دیگران باشد یا آب به آسیاب آنها میریزد؛ مواضعش با مواضع آمریکا و ترامپ و بی بی سی و اینترنشنال یکی است. من معتقدم باید با آن خائنها محکم و قاطع اما طبق موازین قانونی و منطقی برخورد کرد و با کسانی که فریب خوردهاند و اشتباه کردهاند هم مدارای اسلامی داشت.
در چند روز اخیر نمایندگان مجلسی بودند که سعی در تخریب دولت و آقای رئیس جمهور داشتند. به نظر شما چطور میشود آنها را متوجه اشتباهشان کرد؟
اگر یک نماینده مجلس دنبال این کار رفت، آیا باید با دعوا آن را حل کنیم یا با تذکر؟ راهش این است که نمایندگان بخواهند رئیس جمهور به مجلس بیاید و نظراتش را بگوید و نمایندگان هم نظرات خودشان را بگویند. الآن موقع جنگ و دعوا نیست.
یعنی نظر شما این است که باید با گفتوگو این افراد را متوجه کرد که مواضع آنها نزدیک به مواضع دشمن است یا راه دیگری به نظر شما میرسد؟
بالأخره آمریکا، ترامپ، اسرائیل، بی بی سی، سی ان ان، منوتو و اینترنشنال مواضعی دارند؛ اینها دشمنان اسلام هستند. ترامپ حمله کرده و با افتخار هم میگوید که ما تأسیسات هستهای ایران را بمباران کردیم و حالا موقع صلح است! آقای پزشکیان هم جوابش را داد و گفت تو که میخواستی مذاکره کنی چرا این کارها را کردی؟ ما که نمیتوانیم با متجاوز صلح کنیم؛ متجاوز باید مجازات شود. بنابراین مسأله روشن است؛ اگر کسانی هم تندروی میکنند، باید به آنها تذکر داد.