شناسهٔ خبر: 73925421 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

استاندار اردبیل خبر داد

اختصاص ۴۰ میلیارد تومان اعتبار به بخش‌های خورش رستم و شاهرود خلخال

استاندار اردبیل از اختصاص ۴۰میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات استانی به بخش‌های شاهرود و خورش رستم در شهرستان خلخال خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، مسعود امامی‌یگانه روز _پنجشنبه بیست‌وششم تیر_ در دیدار با امام جمعه بخش خورش رستم با اشاره به تأمین اعتبار مورد نیاز برای بهسازی مسیر سه‌راهی سرچم به هشجین به طول ۱۲ کیلومتر اظهار کرد: در حوزه تأمین آب شرب روستاهای این دو بخش نیز اعتبارات لازم در نظر گرفته شده است.

وی افزود: نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید برای بررسی مشکلات فعالان بخش خصوصی و احیای واحدهای راکد و نیمه‌فعال در شهرستان خلخال تشکیل می‌شود.

استاندار اردبیل همچنین از اختصاص شش میلیارد تومان به شهرداری‌های کلور و هشجین و پنج میلیارد تومان برای بهسازی جاده کزج به برندق خبر داد و گفت: برای تکمیل سد شهید پستی خلخال طی دو سال آینده تلاش می‌شود.