شناسهٔ خبر: 73921213 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

معاون وزیر صمت:

گریدهای مورد نیاز صنایع نساجی و منسوج نبافته در بورس کالا عرضه می‌شود

معاون صنایع عمومی وزارت صمت از عرضه گریدهای مورد نیاز صنایع نساجی و منسوج نبافته در بورس کالا طی هفته آینده خبر داد.

صاحب‌خبر -

ابراهیم شیخ امروز ۲۶ تیر در جریان بازدید از کارخانه‌های بافتینه و بافتسان در شهرستان ملایر با تأکید بر پیگیری‌های مستمر وزارت صمت برای حمایت از صنایع کشور اظهار کرد: در راستای رفع مشکل تأمین مواد اولیه این صنایع، هماهنگی‌های لازم انجام شده و گریدهای مورد نیاز در بورس کالا عرضه خواهد شد.

وی تصریح کرد: این اقدام گامی مؤثر در حمایت از تولیدکنندگان و تثبیت جریان تولید خواهد بود.

شیخ با اشاره به نقش محوری صنعت در سیاست‌های دولت چهاردهم افزود: صنایع، ستون فقرات اقتصاد کشور هستند و دولت با رویکردی مسئله‌محور، برنامه‌های ویژه‌ای برای حمایت از تولید، تأمین مالی بنگاه‌ها، و رفع موانع پیش روی بخش خصوصی در دستور کار دارد.

وی تصریح کرد: حمایت از واحدهای تولیدی، نه فقط برای رشد اقتصادی، بلکه برای حفظ و ایجاد اشتغال پایدار در اولویت دولت است.

معاون وزیر صمت همچنین از تدوین یک بسته حمایتی ویژه برای پشتیبانی از صنایع در سطح ملی خبر داد و گفت: پس از جنگ ۱۲ روزه تحمیلی، بررسی میدانی وضعیت واحدهای صنعتی آغاز شده و نتایج آن منجر به تصمیمات حمایتی دقیق و هدفمند خواهد شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان همدان در این بازدید، مشکل نقدینگی و سرمایه در گردش شرکت‌های بافتینه و بافتسان نیز مطرح شد که به گفته معاون وزیر صمت، این موارد با جدیت در حال پیگیری و رسیدگی است.

انتهای پیام