شناسهٔ خبر: 73910995 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

معاون رئیس‌جمهور: توسعه‌محوری و کارکردگرایی، مبنای سفرهای استانی است

سنندج - ایرنا - معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت: مبنای ما در سفرهای استانی، کارکردگرایی و دستیابی به خروجی‌های ملموس است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، عبدالکریم حسین‌زاده شامگاه چهارشنبه در نشست بررسی راهکارهای توسعه‌ای شهرستان سنندج اظهار کرد: مدیران استان باید اشتیاق و سطح مطالبه‌گری خود را برای توسعه افزایش دهند.

وی با اشاره به لزوم اصلاح قوانین افزود: در این حوزه پیش خواهیم رفت و پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهیم، دستگاه‌های اجرایی نیز باید نسبت به مصوبات شوراها و دهیاری‌ها در راستای توسعه روستاها تمکین کنند.

حسین‌زاده با اشاره به تاکید رئیس‌جمهور بر توسعه زیرساخت‌ها در حوزه‌های آموزش و پرورش، بهداشت و درمان و ورزش و جوانان گفت: ساخت مدارس و توسعه این حوزه‌ها از جمله تکالیفی است که بر عهده ما گذاشته شده است.

وی از برنامه‌ریزی برای شناسایی نخبگان در مناطق روستایی و محروم خبر داد و اظهار کرد: کردستان نخبگان بسیاری به‌ویژه در حوزه ورزش دارد که باید مورد حمایت قرار گیرند.

معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور بیان کرد: در پایان سفر، هدف‌گذاری مشخصی برای استان کردستان انجام خواهیم داد و طی ۲ تا سه هفته آینده، جلسه‌ای با حضور مسئولان استانی در تهران برای بررسی‌های بیشتر برگزار خواهد شد.

حسین‌زاده با اشاره به عملکرد استان ها در طرح بنیاد حیات کمیته امداد گفت: یکی از استان‌های کشور که در بسیاری حوزه ها با کردستان شباهت هایی دارد بالاترین میزان جذب اعتبار را در این طرح داشته، در حالی که برخی مناطق محروم کمترین جذب را داشته‌اند.

وی افزود: کشاورزی ما به سمت ارزان‌ فروشی رفته و باید به سمت تجاری‌سازی و تولید محصولاتی که ارزش افزوده بالایی دارند، حرکت کنیم.

عبدالکریم حسین زاده معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور بعدازظهر امروز چهارشنبه وارد کردستان شد و قرار است در جریان سفر سه روزه خود به این استان از چند شهرستان این استان از جمله دیواندره، سقز، بانه، مریوان و سروآباد بازدید می کند.

حضور در روستای تاریخی بزلانه سنندج و شرکت در شورای اداری کردستان از جمله برنامه های روز نخست سفر این مقام مسئول به استان بود.

حضور در نشست بررسی راهکارهای توسعه ای شهرستان سنندج و دیدار با فعالان سیاسی و اجتماعی استان از دیگر برنامه های روز نخست سفر معاون رئیس جمهور به کردستان است.

براساس برنامه ریزی انجام شده در روزهای دوم و سوم این سفر هم قرار است از شهرستان های دیواندره، سقز، بانه، مریوان و سروآباد بازدید کند و در جریان مسائل و مشکلات آنها قرار گیرد.