شناسهٔ خبر: 73904345 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

نوذری: چهارشنبه های صنعتی در قزوین کاربردی بوده و به حل مشکلات تولید کمک کرده است

استاندار قزوین گفت: چهارشنبه های صنعتی با شناسایی و حل مشکلات در محل تولید بسیار کربردی بوده و رضایت فعالان اقتصادی را موجب شده است. استاندار قزوین گفت: چهارشنبه های صنعتی با شناسایی و حل مشکلات در محل تولید بسیار کربردی بوده و رضایت فعالان اقتصادی را موجب شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ محمد نوذری در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید ‌که روز چهارشنبه در شرکت دسترنج رضا بافت تشکیل شد گفت:  در جنگ ۱۲ روزه صنعت ما پویا و در خدمت اقتصاد بود و در این روزها نه تنها تولید کاهش نیافت بلکه شاهد افزایش تولید هم بودبم و به پویایی استان کمک شد. 

اتاق بازرگانی قزوین باید پویاتر باشد 

وی از عملکرد اتاق بازرگانی قزوین انتقاد کرد و افزود: از عملکرد اتاق بازرگانی رضایت ندارم و با همه پتانسیلها این ظرفیت بخوبی استفاده نشده و بایستی در پیگیری و حل مشکلات صنعتگران و تولیدکنندگان نقش موثرتری ایفا کند. 

نوذری تصریح کرد: چهارشنبه های صنعت کاربردی بوده و باید در میدان باشیم و مشکلات را ببینیم و سپس تصمیم بگیریم. 

وی گفت: مشاهده مشکلات صنایع از نزدیک می تواند سرعت حل موانع فعالان اقتصادی را بالا برده و رضایتمندی تولیدکنندگان را بدنبال داشته باشد و چهارشنبه های صنعتی بسیار کاریردی ومفید بوده است که تداوم خواهد یافت. 

استاندار قزوین بیان کرد: از مدیر مجموعه رضا بافت آقای فلک فرسایی سپاسگزارم که مجموعه بزرگ و آبرومندی را ایجاد کرده اند که از شرکتهای شاخص استان است و از ایشان درخواست می کنم ساخت سه مدرسه را متقبل شوند و کاری ماندگار را پایه گذاری کنند. 

نوذری پس از طرح مشکلات واحدهای تولیدی دستوراتی داد و اظهارداشت: از محل پساب برای فضای سبز شرکت دسترنج رصابافت اقدام شود. 

وی گفت: مجموعه های موفق باید حمایت شوند و مجموعه فیروز یک شرکت موفق است که ۸۰ درصد نیروهایش معلول هستند و در مسئولیت اجتماعی کار بزرگی کرده است و ما دو هزار نیروی معلول در نوبت داریم که سایر صنایع هم باید الگو گرفته و برای اشتغال این افراد سهمی برعهده بگیرند. 

استاندار برای تخصیص ارز به کنتورسازی، شرکت کیان الماس الموت، واگذاری زمین و حل مشکل ارزی به شرکت دسترنج رضابافت، حل مشکل راه دسترسی و مخابرات شرکت فیروز و تامین وام ۵۰ میلیارد تومانی و دو هکتار زمین برای طرح توسعه واحد تولید بتن موافقت کرد. 

انتهای پیام