محمود زارع روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با تلاشهای صورتگرفته و پیگیری مستمر مدیرعامل و معاونت بهرهبرداری، چاه شماره ۲ که پیش از این از مدار خارج شده بود، مجدد تجهیز و وارد مدار بهرهبرداری شد.
وی افزود: با رفع نواقص این چاه، دبی آب افزایش یافته و اکنون توان تأمین ۱۵ لیتر در ثانیه برای روستاهای گروس، برغون و سایر روستاهای مسیر خط انتقال فراهم شده است.
زارع با اشاره به پیشرفت پروژه خط انتقال گفت: عملیات اجرای خط انتقال این چاه به طول ۲.۵ کیلومتر تا پایان تیرماه به پایان میرسد و با بهرهبرداری کامل از آن، ۱۳۰ خانوار تحت پوشش این خط از آب شرب پایدار بهرهمند خواهند شد.
وی تاکید کرد: تستهای کمی و کیفی انجامشده بر روی آب این چاه، نشاندهنده مطابقت کامل آن با استانداردهای بهداشتی و کیفی است.
رییس اداره آب و فاضلاب باشت گفت: ۱۷ روستا در مناطق مختلف باشت با جمعیتی بیش از ۲ هزار خانوار به دلیل مشکل بارندگی و تداوم خشکسالی با مشکل تنش آبی مواجه هستند و در این روستاها ۸۰۰خانوار با جمعیتی افزون بر دوهزار ۵۰۰ نفر زندگی میکنند.
زارع اظهار داشت: بخش عمدهای از آب آشامیدنی مناطق روستایی این شهرستان از سفرههای زیر زمینی و از طریق چاههای عمیق و نیمه عمیق تأمین میشود که با رسیدن به فصل تابستان این چشمهها و چاهها دچار کم آبی میشوند و نیاز به آبرسانی سیار دارند.
رییس اداره آب و فاضلاب باشت گفت: ۵۰۰ کیلومتر شبکه توزیع آب در روستاهای این شهرستان وجود دارد که از این تعداد ۵۰ درصد فرسوده است.
وی گفت: بیش از ۸۶ روستا زیر پوشش آب و فاضلاب باشت است که از طریق ۱۴ حلقه چاه تامین آب می شود که از این تعداد، هماکنون پنج حلقه در بخش مرکزی این شهرستان در معرض کم آبی است و این تعداد چاه ها ۴۰ روستا را تحت پوشش دارد.
رییس اداره آب و فاضلاب باشت تعداد مشترکین آب در روستاها را چهار هزارو ۵۰۰ هزار مشترک اعلام کرد.
به گزارش ایرنا، شهرستان باشت دارای۱۲۰ روستا است که از این تعداد ۱۱ روستای دارای جمعیتی بیش از ۵۰ خانوار و ۴۴ روستای دارای جمعیتی بیش از ۲۰ خانوار است.