شناسهٔ خبر: 73898045 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

سنگ‌اندازی بانک‌های گنبدی در پرداخت وام به مددجویان بهزیستی

گنبدکاووس- ایرنا- رئیس اداره بهزیستی گنبدکاووس از سنگ‌اندازی برخی بانک‌های این شهرستان برای پرداخت وام اشتغالزایی به مددجویان تحت پوشش این اداره گله کرد و گفت: این امر سبب شده تا فقط ۳۰ درصد منابع اعتباری این بخش جذب شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمود پیری روز چهارشنبه به‌مناسبت آغاز هفته بهزیستی (۲۵ تا ۳۱ تیرماه) به خبرنگاران گفت: از مجموع ۵۶۴ میلیارد ریال تسهیلات جزء سه و چهار بهزیستی گنبدکاووس درسال مالی ۱۴۰۳ برای اشتغالزایی مددجویان تاکنون ۱۶۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال معادل ۳۰ درصد کل اعتبار توسط بانک‌های عامل پرداخت شده است.

وی اضافه کرد: هم اکنون ۱۰۰ پرونده مددجویان که تمام مراحل آن تکمیل و در انتظار واریز وام هستند، در بانک‌های این شهرستان وجود دارد.

پیری، صادرنشدن مجوز پرداخت وام از سوی سرپرستی بانک‌ها در استان و یا نفرستادن پرونده از سوی سرپرستی‌ها به شعب را از مهمترین دلائل پرداخت نکردن وام اشتغالزایی در گنبدکاووس برشمرد و اضافه کرد: سقف وام خوداشتغالی مددجویان یک میلیارد و ۵۰۰ هزار ریال است.

سنگ‌اندازی بانک‌های گنبدی در پرداخت وام به مددجویان بهزیستی

رئیس اداره بهزیستی گنبدکاووس همچنین از عضویت ۱۲ هزار مددجو در این اداره خبر داد و گفت: این مددجویان در چهار حوزه «توانبخشی، سلامت اجتماعی، پیشگیری و فوریت‌ها» به صورت مستمر یا موردی از سازمان بهزیستی خدمات دریافت می‌کنند.

به گفته وی، از مجموع مددجویان تحت پوشش بهزیستی گنبدکاووس، ۱۰ هزار و ۵۰۰ نفر آنها شامل «معلولان جسمی و حرکتی، نابینا و کم بینا، ناشنوا و کم شنوا، ذهنی و اوتیسم» در حوزه توانبخشی و بقیه درحوزه اجتماعی و شامل زنان بدسرپرست و بی سرپرست، اطفال زیر ۱۸ سال و فرزندان ایتام هستند.

پیری همچنین از پشت نوبت افزون بر هزار نفر برای دریافت خدمات حمایتی بهزیستی گنبدکاووس خبر داد و افزود: هم اکنون این سازمان به ۶ هزار و ۶۱۰ نفر از مددجویان خود مستمری ماهانه و به بقیه به صورت موردی خدمات ارائه می‌کند.

وی با اشاره به پرداخت کمک هزینه بلاعوض جهت ودیعه مسکن، ساخت، خرید و تکمیل مسکن، تعمیرات و لوله کشی گاز به ۱۵۲ نفر از مدجویان بهزیستی گنبدکاووس درسال گذشته، اضافه کرد: مبلغ کمک به مددجویان ۹۳ میلیارد ریال بوده است ضمن اینکه هنوز تعدادی از مددجویان پشت نوبت حمایت در این حوزه قرار دارند.

رئیس اداره بهزیستی گنبدکاووس از ارائه خدمات به ۱۵۰ نفر از شهروندان درحوزه همسر و کودک آزاری، خودکشی، فرار از منزل و اختلافات خانوادگی و نیز ارائه خدمات به ۶۰۰ نفر در بخش تبادل فرزند مهر خانواده از ابتدای امسال تاکنون توسط واحد اورژانس اجتماعی این اداره خبر داد و گفت: واحد اورژانس اجتماعی بهزیستی این شهرستان به اهالی شرق استان گلستان خدمات رسانی می‌کند.

پیری به انجام فرایند مولدسازی ساختمان فعلی و قدیمی بهزیستی گنبدکاووس هم اشاره کرد و افزود: با انجام این کار، ساختمان جدید بهزیستی در محل ملک بزرگ این اداره در خیابان ۱۷ شهریور احداث خواهد شد.

وی با اشاره به فعال بودن مرکز ترک اعتیاد بانوان با ظرفیت تقریبی ۵۰ نفر در گنبدکاووس، اضافه کرد: این مرکز به کل بیماران استان گلستان خدمات می دهد و درسال گذشته ۹۵۰ نفر از خدمات آن استفاده کردند.