محمد بشیری در گفتوگو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب به میزان تخلف داوطلبان در نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ اشاره و اظهار کرد: تعداد ۱۷ نفر از داوطلبان این آزمون گوشی موبایل سر جلسه آزمون داشتند که برخی از آنها به دلیل اینکه دیر به جلسه آزمون رسیده بودند گوشی موبایل خود را که البته خاموش بود، به همراه خود در جلسه آزمون آورده بودند.
رئیس مرکز حراست و حفاظت سازمان سنجش آموزش کشور اظهار کرد: برخی از داوطلبان نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ که با خود گوشی موبایل به جلسه آزمون آورده بودند در همان ابتدای شروع آزمون دستگاه خود را تحویل دادند؛ اما دستگاه برخی دیگر از داوطلبان نیز در بازرسیهای بدنی و از طریق تجهیزات نسل سوم تقلب یابما کشف شد.
وی خاطر نشان کرد: در نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ تقلبی اتفاق نیفتاده است. صرفاً برخی از داوطلبانی که با خود گوشی موبایل همراه آورده بودند و قصد تقلب داشتند که خوشبختانه شناسایی شدند.
رئیس مرکز حراست و حفاظت سازمان سنجش آموزش کشور افزود: هر داوطلبی که موارد ممنوعه را سر جلسه آزمون به همراه داشته باشد به هیات بدوی تخلفات ارجاع داده خواهد شد و در این هیات در خصوص آنها تصمیمگیری میشود.
بشیری با بیان اینکه ابزارهای تقلب روز به روز جدیدتر میشوند، گفت: جدیداً یک سری مسترکارت و هندزفریهای نامرئی به عنوان ابزار تقلب استفاده میشود که در امتحانات نهایی آموزش و پرورش نیز کشف شدند. البته تنها دستگاهی که میتواند این تجهیزات را آشکار کند، دستگاه آشکارساز کاوا است که در اختیار سازمان سنجش قرار دارد و در همه حوزههای امتحانی توزیع شده است.
رئیس مرکز حراست و حفاظت سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه در نوبت دوم آزمون سراسری نیز کانالها و گروههایی که در این زمینه فعالیت میکنند و عضوگیری دارند را شناسایی کردیم، گفت: بیش از ۲۰ کانال شناسایی شدند که آنها را به مراجع قضایی و امنیتی ارجاع دادیم به داوطلبان توصیه میکنم که عضو این گروهها نشوند.
انتهای پیام