شناسهٔ خبر: 73894643 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

حملات هوایی اسرائیل به اطراف سویداء؛ دو کشته در صفوف ارتش دولت موقت سوریه

جنگنده‌های اسرائیلی بامداد امروز هفت بار حوالی شهر سویداء در جنوب سوریه را بمباران کردند که در پی آن دو نفر از نیروهای ارتش دولت موقت سوریه کشته شدند.

صاحب‌خبر -


به گزارش خبرگزاری آنا به نقل از الجزیره مباشر، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بامداد امروز هفت بار مناطقی در حوالی شهر سویداء واقع در جنوب سوریه را هدف حملات هوایی قرار دادند. بر اساس گزارش‌ها، در این حملات دو نفر از نیروهای ارتش دولت موقت سوریه کشته شدند.


منابع محلی شبکه المیادین از انجام سلسله حملات هوایی اسرائیل علیه مواضع نیروهای ارتش دولت موقت سوریه در اطراف سویداء و همچنین حومه استان درعا خبر دادند.

این منابع اعلام کردند که خطوط تأمین و پشتیبانی گروه‌های وابسته به وزارت دفاع دولت موقت سوریه در خارج از سویداء و مناطق اطراف درعا هدف قرار گرفته است.

جنبش «رجال الکرامة» در سویداء با صدور بیانیه‌ای این حملات وحشیانه را محکوم کرده و آنها را «افزایش یافته و خطرناک» توصیف کرد که به آرامش و امنیت داخلی سوریه آسیب می‌رساند و اعتماد بین گروه‌ها را تضعیف می‌کند.

<div id="video-display-embed-code_902509" ><script type="text/JavaScript" src="https://ana.ir/fa/news/play/embed/984879/902509?width=400&height=300"></script></div>

همچنین، حملات هوایی اسرائیل به فرودگاه الثعله منجر به کشته و زخمی شدن اعضای نیروهای وابسته به وزارت دفاع دولت موقت سوریه شده است.

دو حمله هوایی دیگر نیز به تیپ ۵۲ در شرق درعا انجام شده که مواضع و تجمعات نیروهای آن را هدف قرار داده است.

این تحولات نشان‌دهنده تشدید فشارهای نظامی اسرائیل علیه نیروهای دولت موقت سوریه در جنوب کشور است.

انتهای پیام/