شناسهٔ خبر: 73892947 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

نوسازی ناوگان با اتوبوس‌های برقی، رضایت شهروندان را به‌دنبال داشته است

نائب رئیس شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت: نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی با تمرکز بر اتوبوس‌های برقی ، ضمن کاهش آلودگی هوا، رضایت شهروندان به ویژه اقشار کم‌برخوردار را در پی داشته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، داوود قربانی عصر امروز _سه شنبه بیست و چهارم تیر_ در کارگروه کاهش آلودگی هوا استان اظهار کرد: شهر اراک به‌عنوان مرکز استان مرکزی، در سال‌های اخیر شاهد تحولات قابل توجهی در حوزه مدیریت شهری، حمل‌ونقل عمومی و مسائل زیست‌محیطی بوده است.

نایب رئیس شورای اسلامی کلان‌شهر اراک افزود: در دوره ششم شورا، اقدامات ارزشمندی از سوی مدیران شهری و نمایندگان پرتلاش صورت گرفته که شایسته تقدیر است.

وی گفت: یکی از مهم‌ترین محورهای پیشرفت، نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی با تمرکز بر اتوبوس‌های برقی بوده که ضمن کاهش آلودگی هوا، رضایت شهروندان به‌ویژه اقشار کم‌برخوردار را در پی داشته است.

قربانی تصریح کرد: بازگشایی گره‌های کور ترافیکی و احداث تقاطع‌های غیرهمسطح نیز از جمله اقدامات مؤثر در کاهش ترافیک و آلودگی ناشی از خودروها بوده که نقش مهمی در بهبود کیفیت زندگی در شهر ایفا کرده است.

وی با اشاره به اینکه دغدغه‌های مهمی درباره وضعیت آلودگی هوای اراک همچنان وجود دارد، گفت: نگرانی‌هایی که بارها از سوی فعالان محیط زیست و شهروندان مطرح شده، همچنان پابرجاست.

نایب رئیس شورای اسلامی کلان‌شهر اراک افزود: شهر اراک به‌لحاظ موقعیت جغرافیایی و ویژگی‌های توپوگرافی خاص خود، در معرض وزش باد غالب از سمت شرق قرار دارد؛ مسیری که متأسفانه محل استقرار صنایع آلاینده‌ای همچون نیروگاه، پالایشگاه و پتروشیمی است.

قربانی اظهار کرد: این جانمایی نادرست سبب شده آلودگی تولیدشده از سوی این مجموعه‌ها از طریق جریان مستقیم باد به سمت شهر منتقل شود و تنفس شهروندان را با اختلال مواجه کند.

وی تأکید کرد: این وضعیت، اراک را به شهری متفاوت از دیگر مراکز استان تبدیل کرده و ضرورت بازنگری در سیاست‌های مرتبط با مکان‌یابی صنایع آلاینده را دوچندان ساخته است.

نایب رئیس شورای اسلامی کلان‌شهر اراک ادامه داد: با پیگیری‌های مؤثر استاندار مرکزی، در آغاز مسئولیت ایشان، شاهد دستور رئیس‌جمهور مبنی بر عدم اجرای طرح‌های آلاینده در اراک بودیم.

قربانی افزود: متأسفانه در دوره‌های گذشته چنین توجهی وجود نداشت و اراک در زمره هفت مرکز استانی قرار گرفت که اجرای طرح‌های مشابه در آن اعمال شد.

وی خاطرنشان کرد: این بی‌توجهی می‌تواند باعث رنجش مردمی شود که همواره در مسیر حمایت از نظام و انقلاب حضور فعال داشته‌اند.

نایب رئیس شورای اسلامی کلان‌شهر اراک تصریح کرد: نمایندگان مردم اراک تقاضای جدی دارند که با توجه به ویژگی‌های جغرافیایی و زیست‌محیطی خاص این شهر، همانند سایر استان‌ها، آخرین مرحله اضطراری برای اجرای طرح‌ها در نظر گرفته شود.

قربانی در پایان گفت: این خواسته، تنها یک مطالبه مردمی نیست، بلکه تلاشی برای حفظ سلامت شهروندان، جلوگیری از تبعیض و تأمین عدالت در سیاست‌گذاری‌های ملی است.