شناسهٔ خبر: 73892698 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: جماران | لینک خبر

درگیری‌ها و حملات هوایی اسرائیل در جنوب سوریه از سر گرفته شد

حملات هوایی رژیم اسرائیل، امروز سه‌شنبه، به سویدا و درعا در جنوب سوریه در بحبوحه از سر گیری درگیری‌ها پس از اعلام آتش‌بس در سویدا پس از درگیری‌های خونینی که شهر از یکشنبه شاهد آن بود، از سر گرفته شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش جماران به نقل از الجزیره، حملات هوایی رژیم اسرائیل، امروز سه‌شنبه، به سویدا و درعا در جنوب سوریه در بحبوحه از سر گیری درگیری‌ها پس از اعلام آتش‌بس در سویدا پس از درگیری‌های خونینی که شهر از یکشنبه شاهد آن بود، از سر گرفته شد.

خبرنگار الجزیره وقوع درگیری بین نیروهای امنیتی سوریه و گروه‌های مسلح در محله‌هایی در شهر سویدا را تایید کرد، اما اطلاعات بیشتری ارائه نکرد.

همچنین خبرنگار الجزیره گفت که یک حمله هوایی اسرائیل فرماندهی پلیس در سویدا را هدف قرار داد، اما خبری از تلفات گزارش نشده است.

در همین حال، خبرگزاری سوریه (سانا) تأیید کرد که هواپیماهای اسرائیلی حملاتی را به حومه شهر ازرع در حومه درعا انجام داده‌اند.

صبح امروز، ارتش اسرائیل حملاتی را به مناطق مختلف در سویدا انجام داد و یکی از حملات جاده منتهی به داخل شهر و خودروهای نظامی را هدف قرار داد.

خبرنگار الجزیره ثبت جراحات در صفوف نیروهای وزارت کشور به دلیل حملات هوایی اسرائیل که آنها را در حومه سویدا هدف قرار داد، تایید کرد.

آتش‌بس

این اقدام   با ورود مستقیم نیروهای وابسته به ارتش و وزارت کشور سوریه، طی صبح امروز، به شهر سویدا مرکز استانی به همین نام، برای برقراری امنیت پس از درگیری‌های مسلحانه بین گروه‌های دروزی و بدوی از روز یکشنبه همزمان شده است.

از سوی دیگر، فرمانده امنیت داخلی سویدا گفت که ورود نیروهای دولت سوریه به سویدا برای برقراری امنیت ضروری بود و اشاره کرد که باید سلاح‌های رها شده مهار و در اختیار دولت قرار گیرد و گفت: «پیامدهای آنچه رخ داده را بررسی خواهیم کرد.»

وی بازگشت ارتش به خارج از شهر سویدا را تایید کرد و با تاکید بر اینکه مسئولیت هرگونه تخلفی که رخ داده است را بر عهده خواهد گرفت، پس از گزارش‌هایی مبنی بر تخلفات علیه غیرنظامیان.

مرهف ابوقصره، وزیر دفاع سوریه، آتش‌بس کامل در شهر سویدا را اعلام کرد و گفت که تصمیم آتش‌بس پس از توافق با بزرگان و معتمدان شهر اتخاذ شده است.

وزیر تاکید کرد که نیروهای مسلح سوریه به این آرامش پایبند خواهند بود و بر حق پاسخگویی به منابع آتش و برخورد با هرگونه هدفی که از سوی گروه‌های غیرقانونی صادر شود، تاکید کرد.

وزارت کشور سوریه اعلام کرد که ورود نیروهای دولتی به سویدا با هدف کنترل اوضاع، حمایت از مردم و گسترش امنیت در استان صورت می‌گیرد.

مقامات سوری اعلام کردند که درگیری‌ها از روز یکشنبه منجر به کشته شدن بیش از 30 نفر و زخمی شدن حدود 100 نفر شده است، در حالی که منابع رسانه‌ای سوریه از تلفات بیشتری حدود 90 کشته خبر دادند.

سخنگوی وزارت دفاع سوریه کشته شدن 18 سرباز و زخمی شدن تعدادی دیگر را در جریان متفرق کردن درگیری در سویدا تایید کرد.

اعلامیه اسرائیل

در پی نشست‌های فوری که امروز برگزار شد، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اسرائیل و یسرائیل کاتس، وزیر جنگ، دستور حمله به نیروهای سوری و تسلیحات آنها در سویدا را به ارتش صادر کردند و ادعا کردند که «وارد کردن سلاح به سویدا مغایر با سیاست خلع سلاحی است که قبلاً تصویب شده بود».

نتانیاهو و کاتس بار دیگر بر تعهد اسرائیل به حمایت از دروزی‌های سوریه «بر اساس اتحاد برادری با دروزی‌های اسرائیل»(دروزی های بلندی های جولان اشغالی سوریه) به تعبیر خود تاکید کردند.

همچنین کانال 14 اسرائیل به نقل از یک منبع سیاسی گفت که حمله اسرائیل به ارتش سوریه در سویدا با هماهنگی ایالات متحده انجام می‌شود، اما واشنگتن در این مورد اظهار نظری نکرده است.

 

اخبار مرتبط

انتهای پیام