شناسهٔ خبر: 73891493 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

معاون وزیر صمت خبر داد

پیش‌بینی منابع مالی قابل‌توجه برای اجرای بسته حمایتی از صنایع

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به تدوین بسته حمایتی ویژه برای صنایع کشور پس از جنگ تحمیلی دوازده‌روزه، گفت: منابع مالی قابل‌توجهی برای اجرای این بسته پیش‌بینی شده است.

صاحب‌خبر -

ابراهیم شیخ سه‌شنبه ۲۴ تیر در جریان بازدید از واحدهای تولیدی شهر صنعتی کاوه، به ظرفیت‌های بالای صنعتی استان مرکزی، بویژه در ساوه و زرندیه اشاره کرد و عملکرد صنایع روغن نباتی، پوشک، دستمال کاغذی و صنایع غذایی در شرایط سخت جنگ تحمیلی ۱۲ روزه را موفق دانست.

وی گفت: بسته حمایتی ویژه برای صنایع کشور شامل تأمین انرژی، نقدینگی، ارز و تسهیلات گمرکی است و با هدف تقویت تولید، به‌ویژه در صنایع استراتژیک مانند مواد غذایی و بهداشتی، طراحی شده است.

وی افزود: بسته‌ای که برای پشتیبانی و حمایت از صنایع با هدف رفع چالش‌های اصلی صنایع پیش بینی شده، شامل تأمین انرژی برای واحدهای استراتژیک، تسهیل تأمین نقدینگی و سرمایه در گردش، تخصیص ارز با اولویت صنایع تولیدکننده کالاهای اساسی و ارائه تسهیلات گمرکی برای واردات مواد اولیه است. این بسته به‌گونه‌ای طراحی شده که تمامی ابعاد مشکلات صنعت را پوشش دهد.

شیخ گفت: بر اساس این بسته، سقف اعتباری تسهیلات بانکی برای صنایع تا ۵۰ درصد افزایش یافته است که به واحدهای صنعتی امکان دریافت وام‌های بیشتر را می‌دهد. همچنین، توافق‌نامه‌ای بین وزارت صمت و بانک مرکزی امضا شده که بر اساس آن، هفته‌ای یک میلیارد دلار ارز به صنایع تخصیص می‌یابد. اولویت تخصیص ارز با صنایعی است که نیازهای اساسی مردم کالاهای استراتژیک را تأمین می‌کنند و بسته حمایتی شامل تسهیلات گمرکی برای واردات کالاها و مواد اولیه مورد نیاز صنایع است.

شیخ از سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی خواست تا با توجه به ابلاغیه دولت، حمایت‌های لازم را از تولیدکنندگان به عمل آورند و صنعتگران را به بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها تشویق کرد.

معاون وزیر صمت با اشاره به محدودیت‌های ارزی کشور، اظهار کرد: تخصیص ارز با اولویت‌بندی انجام می‌شود و صنایعی که از ارز حاصل از صادرات خود استفاده کنند، در اولویت قرار دارند. این رویکرد به تقویت خودکفایی و کاهش وابستگی به منابع ارزی خارجی کمک می‌کند.

وی تصریح کرد: این بسته حمایتی بعنوان گامی مهم برای احیای صنعت کشور در شرایط دشوار اقتصادی و پساجنگ تلقی می‌شود و انتظار می‌رود تأثیر مثبتی بر تولید و اشتغال داشته باشد.

انتهای پیام