شناسهٔ خبر: 73889219 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

پس از حدود یک ماه

گروگان ۶ ساله در رودبارجنوب آزاد شد

کرمان - ایرنا - دادستان عمومی و انقلاب رودبار جنوب گفت: یک کودک ۶ ساله که در شهرستان رودبار جنوب توسط آدم ربایان ربوده شده بود پس از ۲۹ روز، با دستور قضایی و تلاش بازپرس پرونده و ماموران پلیس آگاهی، آزاد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان کرمان، حامد محمدی روز سه‌ شنبه افزود: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره آدم‌ربایی توسط سرنشینان یک دستگاه خودرو پژو نقره‌ای، بلافاصله عوامل پلیس آگاهی به همراه ماموران انتظامی در محل حاضر شدند و اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی را آغاز کردند.

وی اظهار داشت: بر اساس بررسی‌های دوربین‌های مدار بسته و اظهارات شهود، مشخص شد در حالی که ۲ کودک در حال عبور از خیابان مقابل رستوران محل حادثه بودند، افراد رباینده اقدام به ربایش آنها کردند.

این مقام قضایی ادامه داد: یکی از این ۲ کودک، دختربچه‌ ۱۱ ساله مدتی بعد توسط آدم‌ربایان آزاد شد اما کودک ۶ ساله همچنان در اسارت آدم ربایان باقی ماند.

وی گفت: در همان مراحل اولیه پرونده، دستور شناسایی متهمان و پیگیری جدی برای آزادی گروگان صادر شد که در این مسیر ۲ نفر مظنون نیز شناسایی و مورد بازجویی قرار گرفتند.

محمدی اضافه کرد: در نهایت با پیگیری‌های مستمر پلیس آگاهی و شناسایی عوامل اصلی، کودک ربوده‌شده پس از ۲۹ روز از چنگال آدم ربایان رهایی یافت و به آغوش گرم خانواده بازگشت.

وی ضمن قدردانی از تلاش‌های نیروهای انتظامی تاکید کرد: پرونده برای تکمیل تحقیقات و شناسایی تمامی عوامل مرتبط همچنان مفتوح است و با جدیت پیگیری خواهد شد.

رودبار جنوب در فاصله ۳۲۰ کیلومتری جنوب مرکز استان کرمان قرار دارد.