شناسهٔ خبر: 73889026 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

وزیر راه و شهرسازی خبر داد

افزایش قیمت ۲۰ تا ۲۵ درصدی پروازهای اربعین / ۸۰ درصد انتقال زائران از طریق ناوگان عمومی

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه نرخ بلیت پرواز تهران-نجف در ایام اربعین شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تعیین شده است گفت: قیمت پروازهای اربعین سال جاری بین ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش پیدا خواهد کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، فرزانه صادق‌مالواجرد امروز _سه‌شنبه بیست‌وچهارم تیر_ در حاشیه بازدید از پایانه مرزی مهران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با هماهنگی‌های صورت گرفته، پروازهای شبانه در بازه چهارم تا ششم صفر انجام نخواهد شد که این موضوع بخشی از ظرفیت هوایی را کاهش می‌دهد، اما با این وجود ظرفیت پروازهای اربعین امسال بین ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش خواهد یافت.

وی افزود: نرخ بلیت پرواز تهران-نجف حدود ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تعیین شده و دریافت مبلغ اضافی علاوه بر این نرخ تخلف محسوب می‌شود و شرکت‌های متخلف ملزم به بازپرداخت مابه‌التفاوت به زائران هستند.

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: همکاری و برنامه‌ریزی‌های انجام شده، خدمات مناسبی در حوزه حمل‌ونقل زمینی و هوایی به زائران اربعین حسینی ارائه شود.

صادق با اعلام اینکه مرز مهران مهم‌ترین گذرگاه خروج زائران اربعین است، گفت: بیش از ۶۰ درصد زائران از این مرز عازم عراق می‌شوند و در روزهای اوج بازگشت، این میزان حتی به بیش از ۷۰ درصد می‌رسد.

وی با اشاره به تمرکز دولت بر توسعه راه‌های منتهی به مرز مهران، اضافه کرد: طی ماه‌های گذشته حدود ۶۰ کیلومتر از مسیرهای جاده‌ای این منطقه بهسازی، دوخطه‌سازی، روکش و مکش آسفالت شده است تا ایمنی و روانی تردد زائران افزایش یابد و این اقدامات با هدف ارتقای ایمنی، هوشمندسازی و تقویت زیرساخت‌های حوزه راه در دستور کار قرار دارد.

هزینه بیش از ۲,۰۰۰ میلیارد تومان برای آماده‌سازی جاده‌ای ایلام

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تاکنون بیش از دو هزار میلیارد تومان برای آماده‌سازی جاده‌های استان ایلام هزینه شده است، گفت: سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای این اعتبارات را با هدف آماده‌سازی مسیرها و ارتقای سطح خدمات صرف کرده است.

صادق تصریح کرد: ناوگان عمومی جاده‌ای بار اصلی جابه‌جایی زائران را به دوش می‌کشد و هرچند بخشی از زائران با خودروهای شخصی سفر می‌کنند، اما بیش از ۸۰ درصد انتقال از طریق ناوگان عمومی انجام می‌شود که این موضوع اهمیت تقویت این بخش را دوچندان می‌کند.

وی عنوان کرد: برای بازه اوج بازگشت زائران که اغلب چهار تا پنج روز به طول می‌انجامد، به بیش از ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس نیاز است و تاکنون تجهیز هفت هزار دستگاه قطعی شده و تأمین سه هزار دستگاه دیگر نیز با همکاری بخش خصوصی و شرکت‌های حمل‌ونقل در حال انجام است.

وزیر راه و شهرسازی درباره کنترل نرخ بلیت اتوبوس‌های اربعین تاکید کرد: فروش بلیت تنها از طریق سامانه‌های رسمی انجام شده است و هیچ افزایش قیمتی در این ایام مجاز نیست، ضمن اینکه برای جلوگیری از بازار سیاه نیز نظارت‌ها و بازرسی‌ها تشدید شده است.

به گزارش ایمنا، مرز مهران به عنوان پرترددترین گذرگاه زائران اربعین حسینی، سالانه پذیرای بیش از نیمی از زائران این آئین بزرگ است و همواره توسعه و ارتقای زیرساخت‌های آن از مطالبات جدی مردم و مسئولان استان ایلام محسوب می‌شود.