شناسهٔ خبر: 73889025 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جام‌جم آنلاین | لینک خبر

دکتر عباس عزیزیان اعلام کرد

تجهیز بیمارستان شهید املاکی لنگرود به دستگاه‌های پیشرفته در دستور کار است

ریاست بیمارستان شهید املاکی لنگرود گفت: در ماه‌های اخیر، تأمین و تجهیز بیمارستان به دستگاه فیکو چشم برای انجام جراحی‌های پیشرفته آب مروارید و همچنین تهیه دستگاه سی‌تی اسکن، جزو اولویت‌های اصلی ما بوده است.

صاحب‌خبر -

به مناسبت فرا رسیدن هفته تأمین اجتماعی، دکتر عباس عزیزیان، رئیس بیمارستان ۶۴ تختخوابی تأمین اجتماعی شهید املاکی کومله لنگرود، از اقدامات و دستاوردهای اخیر این مرکز درمانی سخن گفت.

وی ضمن تبریک هفته تأمین اجتماعی به خانواده بزرگ این سازمان و همکاران حوزه سلامت، اظهار کرد: «در ماه‌های اخیر، تأمین و تجهیز بیمارستان به دستگاه فیکو چشم برای انجام جراحی‌های پیشرفته آب مروارید و همچنین تهیه دستگاه سی‌تی اسکن، جزو اولویت‌های اصلی ما بوده است. این تجهیزات نقش مهمی در ارتقای کیفیت درمان و دقت در تشخیص دارند و امیدواریم با حمایت مسئولان محترم سازمان، این نیازهای مهم به‌زودی محقق شود.»

عزیزیان با اشاره به افزایش چشمگیر مراجعه بیماران در ماه‌های اخیر خاطرنشان کرد: «افزایش مراجعه‌کنندگان، نتیجه ارتقای کیفیت خدمات، حضور پزشکان متخصص و بهبود زیرساخت‌های فنی و درمانی در بیمارستان است. همچنین تلاش شده است تا فرآیند پذیرش از طریق انعقاد قرارداد با بیمه‌های پایه و تکمیلی برای بیماران تسهیل شود.»

رئیس بیمارستان شهید املاکی کومله درباره میزان رضایت‌مندی بیماران نیز گفت: «رضایت‌مندی مراجعین همواره یکی از مهم‌ترین شاخص‌های عملکرد ما بوده است. بر اساس ارزیابی‌ها و بازخوردهای دریافت‌شده از سوی سازمان تأمین اجتماعی، میزان رضایت بیماران از خدمات ارائه‌شده در سطح بسیار بالایی قرار دارد که حاصل تلاش و همت تیم پزشکی، پرستاری و دیگر کارکنان پرتلاش بیمارستان است.»

وی در ادامه از توسعه خدمات تخصصی در درمانگاه بیمارستان خبر داد و افزود: «با افزایش تعداد پزشکان متخصص در رشته‌های مختلف، پوشش تخصصی درمانگاه به شکل قابل توجهی گسترش یافته است و بیماران شهرستان لنگرود و مناطق همجوار می‌توانند از خدمات مطلوب‌تری بهره‌مند شوند.»

دکتر عزیزیان در پایان گفت: «از زحمات همکاران پرتلاش بیمارستان و اعتماد ارزشمند بیمه‌شدگان سازمان تأمین اجتماعی قدردانی می‌کنم و امیدوارم با تداوم حمایت مسئولان، بتوانیم گام‌های مؤثرتری در مسیر ارتقای سلامت جامعه برداریم.»