شناسهٔ خبر: 73884604 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

در مجمع فدراسیون وزنه برداری چه گذشت؟/ از غیبت اسبقیان تا درآمد 19 میلیاردی

رئیس فدراسیون وزنه‌برداری گفت:شرایط خاص کشور را می دانیم و امیدوارم با درایت دنیامالی و تخصیص های مالی دولت مناسب باشد و سال خوبی داشته باشیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، مجمع عمومی فدراسیون وزنه برداری صبح امروز با حضور سجاد انوشیروانی،مهین فرهادی زاد، وحید ربیعی، مدیرکل امور مشترک و به ریاست فریبا محمدیان و با حضور آنلاین برخی از اعضای مجمع، در وزارت ورزش و جوانان برگزار شد. در این مجمع شروین اسبقیان معاون قهرمانی وزارت ورزش که همیشه رایاست مجامع را برعهده دارد غایب بود. 

در ابتدای مراسم، ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای تهاجم ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی به کشورمان، ربیعی دبیر فدراسیون گفت: در این سه سال زحمات زیادی کشیده‌ شده است و تلاش شده تا وزنه برداری به جایگاه اصلی خود بازگردانده شود و اکنون جایگاه آن خوب است و حتی همیشه رو به جلو در حرکت هستیم و نمی گذاریم اردوها تعطیل شوند.

در ادامه سجاد انوشیروانی با اشاره به شهدای جنگ تحمیلی کشورمان گفت: به شهدای کشورمان درود می فرستم. اتفاقاتی که برای کشورمان در اثر اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی رخ داد، باعث شد کودک و نوجوانان زیادی شهید شوند. همیشه با افتخار برای بالا بردن پرچم کشورمان تلاش می کنم و مفتخرم که فرصتی به من داده شده است تا خدمت گذار باشم. تمام برنامه ریزی های فدراسیون با شفافیت و تعامل نزدیک با وزارت و کمیته و ارگان های مربوطه درحال انجام است. آمار خیلی خوب ثبت شده اند.

رئیس فدراسیون ادامه داد: در آمار اعلام شده فدراسیون پزشکی ورزشی در سال ۱۴۰۱، ۳۲۳۹ ورزشکار، در ۱۴۰۲ حدود ۶۰۰۰ ورزشکار و سال ۱۴۰۳ نفرات بیمه شده به ۹۱۰۰ رسید و هر سال بیش از ۳۰ در صد بر بیمه ورزشی افزوده شده است. هرچند مورد قبول من نیست و باید بیشتر کنیم اما در این مدت رشد خوبی داشته است که با کمک همه از جمله هیات های استانی تحقق یافته است. تعداد شرکت کنندگان در مسابقات کشوری بسیار افزایش داشته است و همه همراه اهدای مدال هم هست. لیگ های ما بسیار فعال هستند و حتی در بخش بانوان هم مسابقات را اضافه کردیم. یکی از نقاط ضعف ما تعالی لیگ است. دوستان صدا و سیما باید بیشتر ما را نشان دهند تا اسپانسرهای خوبی جذب کنیم. در رده بزرگسالان ۶ تیم داشتیم و امسال ۸ تیم داریم. در بخش بانوان ۶ تیم در سه مرحله مسابقه در استان های مختلف برگزار کردیم. رویداد های بین‌المللی خوبی از جمله المپیک شرکت کردیم. در مجموع، بانوان ۱۵ آقایان ۵۵ مدال کسب کردند.

انوشیروانی ادامه داد: این سه سال که من خدمت گذار بودم، ۲۹۷ مدال رنگارنگ کسب شده است. اردوهای ما در بالاترین حالت ممکن درحال برگزاری است. اردوها قطع نشده است و شاید تنها ۴ یا ۵ ماه به دلیل مسابقات دیگر بوده است. تمام برنامه ریزی ما مبنی بر برگزاری اردوهای منظم در استان های مختلف است. به دلیل شرایط خاص در سرعین اردبیل اردو را برگزار کردیم. پس از سال ها مدال طلای فوق سنگین را کسب کردیم. حمایت فریبا محمدیان باعث شده است وزارت ورزش نگاه ویژه تری به ورزش بانوان داشته باشد. در سال گذشته دو جلسه آنلاین با روسای هیات های استان ها داشتیم که بسیار مفید بود‌.در خصوص جذب اسپانسر هم بر اساس توان خود ۱۹ میلیارد درآمد داشتیم که برای نخستین بار است که رخ داده است.

وی افزود: از دیگر اقدامات می توان به این موضوع اشاره کرد که وزارت ورزش در خصوص حمایت وزارت نفت بوده پیگیری خوبی داشته است و وزارت نفت تجهیزات و وزنه هایی خریده است که البته درحال حاضر امکانات نو می شوند و چیزی اضافه نمی شود. بیش از ۴۶ میلیارد از محل اسپانسرینگ جذب درآمد داشتیم که البته وزیر ورزش برای سال جاری رقم بسیار بالاتری را برای جذب برعهده ما گذاشته است. هزینه بازسازی فدراسیون ۴۴ میلیارد بوده است و سالن کبکانیان هم ان شالله برای تمرین آماده خواهد شد. تنها موضوع یه مسئله حقوقی در آئین نامه ها است که از وزارت ورزش در این باره کمک می خواهیم.

به گزارش آنا، در ادامه، حسابرس مستقل گزارش مربوطه را ارائه داد و گفت : با فدراسیون های زیادی در ارتباط هستیم اما فدراسیون وزنه برداری از آن دسته است که من به عنوان حسابرس لذت بردم از همکاری در این خصوص با فدراسیون داشتم. صورت های مالی دو مورد رعایت نشده است. یکی از بندها مربوط به بحث تفاهم نامه مالی برای مسابقات است که ارقام ذکر شده با اعلامی همخوانی ندارد.

خزانه دار در پاسخ به این موضوع گفت: این یک موضوع مالی است و سازمان موسسات حسابرسی این موضوع را انحراف مالی می دانند حال انحراف یا مثبت است یا منفی. به عنوان مثال در تفاهم نامه ای ذکر شده ۲ میلیارد تومان فدراسیون درآمد خواهد داشت اما در نهایت درآمد ۴۶ میلیارد شده است که این موضوع مثبت است اما بازهم باید به آن اشاره کرد.

در ادامه اشاره ای به مسائل پلمپ سالن وزنه برداری شد و خزانه دار توضیح داد که چگونه حساب های فدراسیون مسدود شد و از طریق تنخواه مسائل مالی انجام می شد.پس از خوانش گزارشات، فریبا محمدیان خواهان رفع ابهامات و اصلاح برخی بندها شد.

سپس خزانه دار فدراسیون درباره عملکرد فدراسیون نسبت به بودجه گفت: کمک های وزارت ورزش طبق تفاهم نامه ۱۱۸ میلیارد تومان بود که ۷۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان رخ داده است که می توان گفت ۷۳ درصد محقق شده است. درآمد فدراسیون هم ۲ میلیارد تومان بوده است که به ۴۶ تومان رسیدیم. یکی از وظایف فدراسیون ها انجام تمام معاملات در سامانه ستاد است اما ما تمام تلاش خود را کردیم که حتی با وجود سختی این کار در مسدودی حساب ها در ستاد ثبت کنیم و مقررات را رعایت کردیم و چالش اساسی ما در خصوص مالیات های گذشته بود و سه بار حساب بسته شد. از ۸ میلیارد بدهی به ۲ میلیارد رسیده ایم. امورات سامانه هایی که باید انجام می دادیم انجام شده است و در خصوص کدال و صورت مالی باید بعد از تصویب مجمع انجام شود.

در ادامه، بازرس فدراسیون گزارشات خود را ارائه داد و توضیحاتی در خصوص هماهنگی و برگزاری مسابقات رشته های تحت پوشش با رعایت قوانین، تشکیل تیم های ملی آقایان و بانوان و... ارائه داد.

وی ادامه داد: کمک های دریافتی از کمیته ملی ۲۷۰ درصد افزایش داشته و به ۲۶۹ میلارد رسیده است. تمام مصوبات جلسات هیات رئیسه فدراسیون وزنه برداری مورد کارشناسی قرارگرفته است و موردی مغایر با قوانین و مقررات ندارد. هیات استان تهران، کردستان و خراسان همچنان با سرپرستی اداره می شود. ادامه روند بازسازی کمپ تیم ملی درحال انجام است و همچین پشتوانه سازی تیم های در دستور کار است. درپایان با عنایت به این رشته خاص و پر افتخار ایران، برای استمرار موفقیت ها توجه به حمایت از این رشته باید مورد توجه فدراسیون باشد.

فریبا محمدیان در ادامه اظهار داشت: انتظار می رود جلسات هیات رئیسه هر ماه یکبار برگذار شود. این یک اتفاق خوب است که تعداد بسیار کمی از هیات های استانی به صورت سرپرست اداره می شود. امیدوارم مجامع سالیانه استان ها هم طبق زمان مذکور مثل همیشه برگزار شود.

انوشیروانی در خصوص بودجه سال ۱۴۰۴ گفت: برای امسال نیاز ۱۸۵ میلیارد بودجه است و طبق تفاهم و محل درآمد فدراسیون ان شالله عدد دریافتی قابل توجه باشد‌. شرایط کشور را می دانیم که خاص است و امیدوارم با درایت دنیامالی و هاشمی، تخصیص های دولت مناسب باشد و سال خوبی داشته باشیم. یک نکته که باید به آن اشاره کرد این است که یکی از رشته هایی که استعدادهای خود را در سنین دانش آموزی از دست داده وزنه برداری است و در این خصوص از معاون وزیر درخواست کمک داریم تا بتوانیم تعاملی با وزارت آموزش و پرورش داشته باشیم.رشته ای که باید طبق سیاست های کمیته ملی المپیک مورد توجه قرار بگیرد، مورد بی مهری کامل قرار گرفته است و اعدادی که بودجه این رشته در استان ها است نگاه ویژه ای را معنا نمی کند و امیدوارم به این موضوع دقت شود.

ربیعی افزود: مسابقات مختلفی پیش روی ما است و برنامه ریزی ها درحال انجام و است و طبق آن پیش می رویم و کراسفیت هم برنامه خود را ارائه داده اند و طبق برنامه خود پیش می روند.

محمدیان پس از شنیدن مسابقات و برنامه اظهار داشت: دو رشته وزنه برداری و کراسفیت زیر نظر فدراسیون به صورت یکپارچه روبه جلو می روند. تمام دستورالعمل ها حتما در مرحله عملیاتی و اجرایی با هماهنگی مدیرکل امور مشترک فدراسیون‌ها باید انجام شود.

در ادامه نمایندگان هیات های استانی در خواست های خود را به گوش معاون وزیر رساندند. 

رئیس هیات استان فارس گفت: اگر خواهان مدال هستیم باید بدانیم که یکسری سالن ها باید به صورت رایگان در اختیار ما قرار بگیرد تا بتوانیم از پس هزینه نگه داری سالن بر بیاییم. مشکلات در بخش بانوان بیشتر اشت و امیدواریم توجهی به این موضوع شود. 

در پایان مجمع، محمدیان ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدا و تاکید بر اتحاد مردم کشورمان در تهاجم رژیم صهیونیستی گفت: امیدوارم جهانیان کاملا متوجه شده باشند که مردم ایران در خصوص حفظ کیان و کشورمان با کسی شوخی ندارند و سازمان های جهانی بر صدور چند بیانیه تکیه نکنند. مجمع بسیار خوبی برگزار شد و از همه اعضا تشکر می کنم. مجامعی که به صورت آنلاین برگزار می شود مبنی بر بهره مندی از فناوری برای افزایش بهره وری است و بر اساس تاکید مقام عالی وزارت است.تمام دستورالعمل ها حتما در مرحله عملیاتی و اجرایی با هماهنگی مدیرکل امور مشترک فدراسیون‌ها باید انجام شود.

وی افزود: امیدوارم فدراسیون از تمام ظرفیت های خود استفاده کند و تمام فدراسیون ها از جمله وزنه برداری کمک از هوش مصنوعی را در دستور کار قرار دهند. همه همکاری ها بر اساس طرح آمایش خواهد بود. صرف داشتن تعداد ورزشکاران در استان یا شهرستان نمی توانیم بگوییم رشته ای رشد کرده و باید مستندات علمی ارائه شود. سرمایه های زیادی از جمله حسین رضازاده در میان ما هستند. توقع داریم سرعت رشد وزنه برداری با توجه به سرمایه های انسانی بیش از پیش شود. وزنه برداری ثابت کرده تهدیدات را می تواند به فرصت تبدیل کند.

انتهای پیام/