شناسهٔ خبر: 73884501 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: الف | لینک خبر

صدور حکم قطعی در پرونده نابینا شدن ۹ نفر در بیمارستان نگاه | پزشک‌ها تبرئه شدند!

وکیل مدافع چند نفر از اشخاص نابینا شده در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه از صدور حکم قطعی این پرونده خبر داد و جزئیات آن را بیان کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش همشهری آنلاین، نیلوفر معارفی وکیل مدافع چند نفر از اشخاص نابیناشده در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه اظهار کرد: ۲۱ تیرماه سال جاری رأی دادگاه بدوی که مسئولیت بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه در حادثه نابینا شدن ۹ بیمار در یک روز و در اتاق عمل و محکومیت آنها به نصف دیه کامل بود، در دادگاه تجدیدنظر تایید و قطعی شد.

وی گفت: پزشکان بیمارستان در این پرونده تبرئه شدند و بیمارستان نگاه صد درصد مقصر شناخته شد، زیرا نظریه پزشکی قانونی «آلودگی بیمارستانی» را تشخیص داده بود.

وی ادامه داد: در این پرونده چندین پزشک مختلف بیماران را جراحی کرده بودند و با منطق هم جور درنمی‌آید که در عرض 2 ساعت چندین پزشک خطا کنند.

معارفی افزود: بر اساس رأی دادگاه، بیمارستان نگاه موظف است «نصف دیه کامل یک انسان» را به هر یک از افراد نابیناشده پرداخت کند. با توجه به نرخ دیه سال ۱۴۰۴ (یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان)، سهم هر فرد ۸۰۰ میلیون تومان خواهد بود.

وی ادامه داد: بیمارستان فقط به «پرداخت دیه» محکوم شد، زیرا مجازات «تعلیق» بیمارستان مربوط به «جرائم عمدی» است و در این پرونده هم «قصور غیرعمدی» بوده است.

معارفی گفت: بیمارستان تا 2 سال پس از وقوع حادثه (از ۱۷ مهر ۱۴۰۳) فرصت دارد دیه را پرداخت کند، اما مبلغ بر اساس نرخ روز دیه در زمان پرداخت محاسبه می‌شود.

معارفی تاکید کرد: با قطعی شدن رأی کیفری، پرونده جدید حقوقی هم برای پیگیری دریافت غرامت هزینه‌های جانبی، ازکارافتادگی و دیگر خسارات واردشده به بیماران و خانواده‌هایشان را آغاز کرده‌ایم.

مهرماه سال گذشته ۹ نفر از بیماران که طی یک روز در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه در تهران تحت عمل جراحی قرار گرفته بودند، نابینا شدند.