به گزارش جام جم آنلاین همدان، رسول شیدایی اظهار داشت: مسائل روانی، اجتماعی و اقتصادی بعد از جنگ تحمیلی اخیر رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی اگر به موقع شناسایی و مدیریت نشوند منجر به آسیب های فردی و جمعی میشوند که نیازمند اقدامات تخصصی و هدفمند است.
وی افزود: در این راستا، تشکیل کمیته مشاوره و مددکاری اجتماعی نقش مؤثری در شناسایی نیازها، ارائه خدمات مشاورهای، مددکاری آموزشی و حمایتی و توانمندسازی افراد آسیبپذیر ایفا مینماید، مقرر گردید کمیته مذکور با بهرهگیری از توان علمی مشاوران، روانشناسان و مددکاران اجتماعی، ظرفیتهای درون و برونسازمانی و موسسات مردم نهاد اقدام نماید.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان بیان کرد: مخاطبین این برنامه، خانواده شهدا و مجروحان (دانش آموز و فرهنگی) آسیب دیده از جنگ اخیر، دانشآموزان با وضعیت پر خطر که پس از انجام مصاحبه تشخیصی وضعیت آنان تأیید شده و نیازمند دریافت خدمات تخصصی میباشند.
وی گفت: مهمترین هدف این کمیته شناسایی و ارائه خدمات تخصصی و توانمندسازی افراد آسیب دیده ، کاهش آسیبهای اجتماعی، ارتقا سلامت روان و تحکیم بنیان خانواده می باشد که در قالب هفت کارگروه می بایست نسبت به تحقق اهداف مزبور مبادرت نمایند.
شیدایی ابراز امیدواری کرد که با همت تمامی اعضای کارگروه های تعیین شده در کمیته مشاوره و مددکاری اجتماعی بتوانیم در راستای تحقق این برنامه گام برداریم.
∎