شناسهٔ خبر: 73881146 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

عضو شورای اسلامی شهر سنندج بیان کرد:

تاثیرات منفی رشد بی‌رویه دکه‌ها بر نظم و حقوق شهروندی

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری،کارآفرینی و گردشگری شورای اسلامی شهر سنندج با اشاره به اینکه تعداد دکه‌ها در سطح شهر به شکل چشمگیری افزایش یافته است، گفت: متأسفانه شاهد رشد قارچ‌گونه دکه‌ها در سطح شهر هستیم که این وضعیت نه‌تنها باعث بی‌ثباتی نظم و نظارت در شهر بلکه موجب اجحاف در بحث حقوق شهروندی نیز خواهد شد.

صاحب‌خبر -

اسعد فریدی، سە‌شنبه ۲۴ تیر، در جلسه کمیسیون سرمایەگذاری، کارآفرینی و گردشگری شورای شهر سنندج اظهار کرد: افزایش بی‌رویه دکه‌ها در سطح شهر سنندج و فقدان نظارت کافی بر فعالیت آنها،نشان‌دهنده ناکارآمدی نظارتی است.

هشدار نسبت به رشد قارچ‌گونه دکه‌ها و ناکارآمدی نظارت

وی با اشاره به افزایش بی‌رویه دکه‌ها در سطح شهر و فقدان نظارت کافی بر فعالیت آن‌ها، بر ناکارآمدی نظارتی موجود تأکید کرد.

فریدی با هشدار نسبت به پیامدهای منفی این بی‌قانونی، از شهرداری و سایر نهادهای مسئول خواست تا با قاطعیت با متخلفان برخورد کرده و نسبت به جمع‌آوری دکه‌های غیرمجاز و ساماندهی دکه‌های مجاز اقدام کنند.

ضرورت شفاف‌سازی مجوزها و نظارت مستمر

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، کارآفرینی و گردشگری شورای اسلامی شهر سنندج، با انتقاد شدید از روند فعلی واگذاری دکه‌ها، خواستار شفاف‌سازی شرایط واگذاری دکه‌ها در سطح شهر شد.

وی با اشاره به اینکه مشخص نیست دکه‌ها با چه شرایطی واگذار می‌شوند و چه کسی مسئول راه‌اندازی دکه‌ها در میادین مختلف شهر است، بر ضرورت پاسخگویی مسئولین امر تأکید کرد.

فریدی در ادامه با اشاره به پتانسیل دکه‌ها در ایجاد اشتغال، گفت: با توجه به اینکه ما افراد بیکار زیادی در سطح شهر سنندج داریم، اگر بحث دکه‌ها بدرستی ساماندهی شود، می‌توان تقریبا ۱۰ تا ۱۵ درصد از افراد بیکار را با این دکه‌ها سر و سامان داد.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، کارآفرینی و گردشگری شورای اسلامی شهر سنندج در پایان خواستار شفاف‌سازی فرآیند صدور مجوز و ایجاد سازوکاری برای نظارت مستمر و کارآمد بر فعالیت دکه‌ها شد.

انتهای پیام