به گزارش خبرنگار قدس، جنوب استان کرمان با کمبودهای بسیاری روبهرو است تا آنجا که صدای اعتراض امام جمعه ریگان را نیز بلند کرده است.
حجتالاسلام ابوالقاسم عباسزاده در این زمینه اظهار میکند: با وجود اینکه کلینیک درمانی پزشکان متخصص در این شهرستان راهاندازی شده است، مردم از نبود پزشک متخصص گلایه دارند و بسیاری از بخشهای بیمارستان ریگان تعطیل است.
وضعیت در شرق کرمان
مردم شرق استان کرمان نیز سالهاست از کمبود بیمارستان و تختهای بیمارستانی در این منطقه رنج میبرند. در سالهای گذشته بیمارستان پاستور بهعنوان تنها بیمارستان اصلی شرق استان کرمان بار مشکلات درمانی این منطقه را بهتنهایی به دوش کشیده و بهرهبرداری از سه بیمارستان ۳۲ تختخوابی در شهرستانهای ریگان، فهرج و نرماشیر نتوانسته از بار مشکلات این بیمارستان کم کند.
به گفته مسئولان، بیمارستان پاستور تنها بیمارستان اصلی شرق استان کرمان است که ۳۴۰ تخت مصوب دارد اما با توجه به آمار تردد بالای خودروهای قاچاق سوخت و انسان و تعدد تصادفها، این بیمارستان قادر به پاسخ به نیازهای مردم نیست.
تعطیلی اتاقهای عمل
بیمارستان علی بن ابیطالب(ع) در فهرج نیز پس از مدتها انتظار به بهرهبرداری رسیده اما نبود پزشک جراح و ارائه نشدن خدمات تخصصی مطلوب به بیماران سبب غیرفعال شدن اتاق عمل و بروز گلایههای مردم شده است.
بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) شهرستان فهرج پس از کلنگزنی در سال ۹۳ با چند سال تأخیر فعالیت خود را از سال ۹۹ آغاز کرد، هرچند بخشهایی از بیمارستان فعال و بهتدریج قسمتهای دیگر این بیمارستان نیز افتتاح شد اما کمیت و کیفیت خدماتدهی بهویژه در سطوح تخصصی و نیز خدماتدهی به بیماران تصادفی هنوز به سطح مطلوب نرسیده است.
متأسفانه بیماران برای دریافت خدمات تخصصی و جراحی مجبور به مراجعه به شهرهای دیگر مانند کرمان یا بم میشوند، این موضوع نه تنها هزینههای درمانی را افزایش میدهد بلکه زمان طلایی برای مصدومان حوادث رانندگی را از بین میبرد
متأسفانه بیماران برای دریافت خدمات تخصصی و جراحی مجبور به مراجعه به شهرهای دیگر مانند کرمان یا بم میشوند، این موضوع نه تنها هزینههای درمانی را افزایش میدهد بلکه زمان طلایی برای مصدومان حوادث رانندگی را از بین میبرد.
نیروی متخصص نداریم
رئیس بیمارستان علی بن ابیطالب(ع) شهرستان فهرج نیز بر این کمبودها مهر تأیید زده و میگوید: اتاق عمل بیمارستان فهرج به دلیل کمبود نیروی متخصص در رشتههای جراحی و بیهوشی غیرفعال شده است.
سعید بدرآبادی بیان میکند: این موضوع بهصورت رسمی از سوی بیمارستان به دانشگاه علوم پزشکی بم اعلام شده و دانشگاه نیز نیاز یاد شده را به وزارت بهداشت منتقل کرده است.
علت کمبود پزشک در جنوب کرمان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت نیز با زدن مهر تأیید بر کمبود نیروی بهداشتی و درمانی اظهار میکند: الان در بیمارستانها پزشک متخصص کم نداریم اما پزشک عمومی کم داریم.
علی اصغر خیرخواه میافزاید: با اینکه فرد باید دو برابر زمان تحصیل در منطقه بماند اما حتی گاهی فردی نصف تعهدات خود را انجام نمیدهد.
وی میگوید: وزارتخانه باید تعهدات را از دانشگاه درخواست کند اما این کار انجام نمیشود.