شناسهٔ خبر: 73878352 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

معاون دانشگاه خبر داد:

اختصاص ۵ کانون ارزیابی شایستگی داوطلبان دانشگاه فرهنگیان لرستان

معاون هماهنگی دانشگاه فرهنگیان لرستان از اختصاص ۵ کانون ارزیابی تکمیلی شایستگی معلمی داوطلبان ورودی ۱۴۰۴ این دانشگاه خبر داد.

صاحب‌خبر -

ولی‌اله پورنصیر در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد: در لرستان یک هزار و ۷۱۱ نفر برای مصاحبه ورود به دانشگاه فرهنگیان استان دعوت شده‌اند.

وی ادامه داد: برای این مهم کانون‌های ارزیابی تکمیلی شایستگی معلمی داوطلبان ورودی ۱۴۰۴ دانشگاه فرهنگیان بکارگیری شده که ۲ کانون برای دختران و در ۳ کانون کار ارزیابی پسران انجام می‌شود.

پورنصیر اضافه کرد: در پردیس علامه طباطبایی پیش از آغاز فرایند مصاحبه با والدین و داوطلبان جلسات تبادل نظر و توجیهی برگزار می‌کنیم.

وی با بیان اینکه فرآیند مصاحبه پذیرفته‌شدگان سه برابر ظرفیت دانشگاه فرهنگیان است، یادآور شد: از ۱۷ تیر فرایند مصاحبه با حضور اساتید و ارزیابان برجسته استان آغاز شده و با برگزاری جلسات متعدد در کمیته‌های مختلفی که در آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان ایجاد شده است سعی کردیم فرایند مصاحبه به نحو شایسته‌ای انجام شود.

معاون هماهنگی دانشگاه فرهنگیان لرستان تصریح کرد: در فرایند ارزیابی ما و همکاران دانشگاه فرهنگیان تمام تلاش خود را خواهیم کرد و به دنبال شایسته‌گزینی و به‌گزینی از ابعاد مختلف سلامت جسمانی، روانی، معاینات پزشکی، آزمون‌های روان شناختی و صلاحیت‌های عمومی، اختصاصی و علمی هستیم.

پورنصیر افزود: سعی ما براین است که با ایجاد جو مناسب  و محیطی آرام با دقت، شفافیت کامل و رعایت اصل عدالت و با کمترین درصد خطا و به نحو مطلوب فرایند ارزیابی در کانون‌های ارزیابی انجام شود.
کریم جوزایی مسئول نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان لرستان نیز گفت: کانون‌های ارزیابی شایستگی‌های معلمی به دنبال شناسایی شایستگی‌های مهارت‌های ارتباطی و اثرگذاری در دیگران، سازگاری و انعطاف‌پذیری، تفکر تحلیلی و حل مساله، نوجویی و تفکر خلاق و قضاوت و تصمیم گیری هستند.

وی اظهار کرد: این فرایند در قالب دو ابزار اصلی بحث گروهی و ارائه شفاهی صورت می‌گیرد. همچنین داوطلبان در آزمون روانشناختی به صورت آنلاین شرکت می‌کنند که هدف آن ارزیابی جامع و دقیق ویژگی‌های شخصیتی و روانشناختی داوطلبان معلمی است تا از آمادگی و صلاحیت آن‌ها برای ورود به حرفه معلمی اطمینان حاصل شود.

جوزایی یادآور شد: نتیجه این کار انتخاب معلمین خلاق، متفکر، تصمیم ساز و دارای قابلیت سازگاری و انعطاف‌پذیری بوده که قرار است در آینده سکان دار نظام تعلیم و تربیت کشور باشند.

این مسئول گفت: انتظار می‌رود که پذیرفته شدگان نهایی دانشجو معلمانی مستعد، خلاق و متعهد به جامعه و کشور باشند. 

انتهای پیام