شناسهٔ خبر: 73875660 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان:

اصناف سمنان برای ایجاد ارزش افزوده با علوم نوین کسب‌وکار آشنا شوند

سمنان - ایرنا - سرپرست معاونت اقتصادی استانداری سمنان گفت: اصناف برای ایجاد ارزش افزوده با علوم نوین کسب‌وکار آشنا شوند تا با مهارت‌های لازم مانع زیان‌های احتمالی شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، حمید دهرویه شامگاه دوشنبه در نشست با بازاریان و اصناف شهرستان سمنان در استانداری، با اشاره به آمار واحدهای صنفی استان گفت: آموزش مهارت‌های کاربردی به متقاضیان جدید کسب‌وکار از زیان‌های احتمالی جلوگیری می‌کند و این موضوع نیازمند همکاری تشکل‌های صنفی است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان خواستار استفاده از علوم نوین در مدیریت بازار شد و بیان کرد: ایجاد ارزش افزوده در واحدهای صنفی باید با برنامه‌ریزی هدفمند انجام شود تا بخش خصوصی با ظرفیت کامل فعالیت کند.

اصناف سمنان برای ایجاد ارزش افزوده با علوم نوین کسب‌وکار آشنا شوند

وی تسهیل صدور مجوز را به‌معنای کاهش دقت در احراز صلاحیت‌ها ندانست و تاکید کرد: اتحادیه‌ها و اتاق اصناف باید در بررسی صلاحیت متقاضیان حساسیت کافی داشته باشند.

توجه به حفظ حریم بناهای تاریخی

این مسوول افزود: رونق اقتصادی بدون مشارکت فعال اصناف و رعایت اصول میراث‌فرهنگی امکان‌پذیر نیست.

وی با بیان اینکه جانمایی برخی مشاغل در نزدیکی بناهای تاریخی باید با نظارت جدی همراه باشد، افزود: اتاق اصناف موظف است برای حفظ هویت بصری شهر، استقرار واحدهای صنفی را در مجاورت اماکن ارزشمند فرهنگی ساماندهی کند.

به گفته وی، صدور مجوز مشاغل جدید باید با لحاظ ضوابط میراث‌فرهنگی و حفظ بافت تاریخی شهر انجام شود و اتاق اصناف در این زمینه مسئولیت مستقیم دارد.

لازمه‌های تبدیل سمنان به مقصد گردشگری

دهرویه تبدیل سمنان به مقصد گردشگری را نیازمند تکمیل زیرساخت‌های حمل‌ونقل و جذب سرمایه‌گذاری دانست و گفت: حمل‌ونقل ریلی و هوایی محور توسعه این بخش خواهد بود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان برگزاری نمایشگاه‌های عمومی و تخصصی با مشارکت اصناف را از ابزارهای مهم برای رونق بازار داخلی عنوان کرد.

در این نشست تعدادی از کسبه و بازاریان به بیان برخی مسایل و مشکلاتشان در حوزه‌های اقتصادی، ارایه مجوزها، مباحث بانکی، و لزوم توسعه گردشگری پرداختند.

از مجموع ۳۵ هزار واحد صنفی فعال در استان سمنان، پنج‌هزار و ۵۴۶ واحد صنفی در بخش خدمات فنی، ۱۴ هزار واحدصنفی در بخش توزیعی، چهار هزار و ۷۲۶ واحد صنفی در زمینه تولیدی و سه‌هزار و ۷۰۰ واحد صنفی در زمینه خدماتی فعال است.

مجموع تعداد اشتغال ایجادشده در اصناف استان سمنان ۸۵ هزار شغل است.