باشگاه خبرنگاران جوان _ فرشاد گرگیج در نشست اعضای کارگروه آرد و نان خاش اظهار کرد: واحدهای منتخب باید با تجهیز به پنل خورشیدی بتوانند در مواقع بحران بدون وابستگی به شبکه برق، پاسخگوی نیاز مردم و آماده خدمترسانی باشند.
وی با اشاره به تشویق و تنبیه واحدهای خبازی، افزود: با خبازان متخلف به صورت قانونی برخورد میشود و در صورت تکرار تخلف، سهمیه آرد آنان کاهش یافته، جریمه و در صورت لزوم واحد تعطیل خواهد شد.
فرماندار خاش ادامه داد: در مناطقی که واحد خبازی فعال نیست و فعالیت آن برای متقاضی صرفه اقتصادی دارد، هیچ محدودیتی برای صدور مجوز جدید وجود ندارد و حمایت لازم از سرمایهگذاران انجام میشود.
وی از همه دستگاههای عضو کارگروه خواست با تشدید نظارتها، تلاش کنند تا کیفیت نان، رعایت حقوق شهروندان و سلامت مردم بیش از پیش تضمین شود.
رضا بهرنگی رئیس مرکز بهداشت خاش نیز گفت: در یک ماه گذشته ۴۱۲ بازدید بهداشتی از واحدهای خبازی شهرستان انجام شده و ۱۳۷ مورد سنجش سلامت نان صورت گرفته که در نتیجه آن هفت واحد به تعزیرات معرفی، هفت واحد اخطار بهداشتی دریافت و ۲ واحد پلمب شدند.
مدیر صنعت، معدن و تجارت خاش اعلام کرد: در بازدیدهای گشت مشترک کارگروه آرد و نان شهرستان، ۱۸ واحد خبازی متخلف شناسایی و به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.
علی میر بیان کرد: در حال حاضر ۱۲۱ واحد خبازی دولتی با سهمیه ماهانه یکهزار و ۵۳۰ تُن آرد و ۹ واحد خبازی صنف و صنعت با ۱۳۵ تُن سهمیه در خاش فعالیت دارند.
وی ادامه داد: همچنین ماهانه ۱۳۰ تُن آرد بین خانوارهای عشایری و ۲۴۳ تُن آرد از طریق تعاونی روستایی توزیع میشود.
منبع فرمانداری خاش