شناسهٔ خبر: 7387527 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

در پی سفر رئیس‌جمهور فراری یمن به سودان

انصارالله: «هادی» به دنبال جذب مزدوران جدید برای ارتش عربستان است

سخنگوی جنبش انصارالله یمن اعلام کرد که رئیس‌جمهور فراری و مستعفی این کشور در حال جذب مزدوران جدید برای ارتش عربستان سعودی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «ضیف الله الشامی» سخنگوی جنبش انصارالله یمن  در واکنش به سفر «عبدربه منصور هادی» رئیس‌جمهور فراری و مستعفی یمن به سودان، گفت: وی دنبال مزدوران جدید برای کشتار بیشتر ملت یمن است.

این در حالی است که اخیرا، 700 نیروی جدید از قبایل متفرقه در استان «مأرب» در ازای گرفتن 2 هزار ریالی سعودی به عربستان رفته‌اند تا پس از آموزش نظامی به این استان بازگردند و در چارچوب نیروهای طرفدار هادی علیه ارتش و کمیته‌های مردمی یمن بجنگند.

الشامی، درباره ارتش آل سعود که به «ارتش فراری‌ها» معروف شده، می‌گوید:از نظر من این اصطلاح درست نیست زیرا عقب‌نشینی نیروهای این ارتش از پایگاه‌های نظامی با وجود تجهیزات نظامی زیاد و خودروهای زرهی به معنای فرار آنها از مقابله با دشمن نیست بلکه به دلیل اعتقادشان است. آنها قضیه‌ای برای خود فرض نمی‌کنند که بخواهند از آن دفاع کنند یا جان خود را بر سر آن بدهند. این افراد در مقابل خود ارتش و کمیته‌های مردمی یمن را می‌بینند که عمیقا معتقدند دارای ارزش و اخلاقیات جنگی هستند و کسی را از روی عمد نمی کشند.

هادی شنبه (دیروز) وارد «خارطوم» در سودان شد و با «عمر البشیر» همتای سودانی‌ خود در یک کنفرانس خبری مشترک شرکت کرد و مدعی شد که هوادارانش برای جلوگیری از «توسعه‌طلبی ایران» با انصارالله می‌جنگند.

سودان مدتی است که به ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان علیه یمن پیوسته است.

رئیس جمهور فراری یمن تنها چند ساعت در خارطوم توقف داشت و پس از دیدار با بشیر به هربستان بازگشت.

انتهای پیام/غ