به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد حسین زارعزاده در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در طی جنگ ۱۲ روزه سازمان بسیج جامعه پزشکی هم راستا با دیگر گروههای جامعه، پای کار مردم ایران و جمهوری اسلامی بود اظهار کرد: همکاران ما به محض اینکه این اتفاقات رخ داد در مراکز درمانی حاضر و برای مداوای مجروحان اعلام آمادگی کردند.
وی با اشاره به هدف قرار گرفتن مردم غیرنظامی از نوزادان و کودکان گرفته تا بانوان و سالمندان در جنگ دوازده روز ایران و رژیم صهیونیستی افزود: همانطور که میدانید ما در این جنگ بیش از ۱۰۰۰ شهید و ۵۰۰۰ زخمی داشتیم که در بین شهدا ۱۸ نفرشان از همکاران ما در ساختار بهداشت و درمان کشور بودند.
مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور اضافه کرد: تعدادی از مراکز درمانی و بیمارستانها نیز هدف حملات رژیم صهیونیستی قرار گرفت.
زارعزاده با اشاره به بی توجهی رژیم صهیونیستی به مصون بودن مراکز درمانی در جنگها تصریح کرد: طی دو سال گذشته و نبرد غزه شاهد بودیم که رژیم صهیونیستی به هیچکدام از قوانین بینالمللی در رابطه با مصون بودن مراکز درمانی از حملات نظامی پایبند نبود و مراکز درمانی، امدادگران و آمبولانسها را مورد تهاجم قرار میداد، اتفاقی که در این جنگ ۱۲ روزه نیز رخ افتاد و مراکز درمانی ما هم مورد اصابت قرار گرفت و تعدادی از هموطنانمان نیز در این مراکز شهید شدند.
وی در رابطه با اقدامات صورت گرفته در جامعه پزشکی خاطرنشان کرد: جامعه پزشکی خدمات شأن را در مسائل تبیینی، تخصصی و خدمات آموزشی به طور همزمان ارائه کردند.
مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور تاکید کرد: یکی از خدمات تبیینی ما در فضای مجازی به واسطه جنگ رسانهای دشمن و لزوم پاسخ به شبهات و شایعات در فضای مجازی بود، بر همین اساس همکاران ما در جامعه پزشکی پویش «تا پای جان برای ایران» را رقم زدند به این صورت که پزشکان در سرنسخههای پزشکی خودشان دلنوشتههایی را در زمینه کشور، جمهوری اسلامی ایران، امام، انقلاب و رهبر عزیزمان مینوشتند و در فضای رسانهای منتشر میکردند.
زارعزاده تاکید کرد: همکاران نخبه ما نیز با حضور در رسانههای ملی و استانی نسبت به تبیین شرایط حضور پیدا کردند تا هر مرکزی که نیاز به حضور پیدا کردند سریع کمک شود.
وی در رابطه با موضوعات آموزشی کادر درمان عنوان کرد: تلاش کردیم در آموزش نیز فعالیتهای آموزشی را چه در رسانه ملی و چه در رسانههای استانی هم تخصصی و هم عمومی پیش ببریم از جمله در رابطه با آموزش امداد و نجات آموزشهای روانشناسی حفظ آرامش جامعه را در دستور کار قرار دادیم.
مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور ادامه داد: در مورد آموزشهای تخصصی نیز تلاش کردیم تا آموزشهای تخصصی امداد و نجات را برای همکاران مجدد مرور کنیم، در این زمینه ما حتی آموزشهایی را در رابطه با حوادث پرتویی با انفجار مراکز هستهای در دستور کار قرار دادیم تا همکارانمان آموزشهای اولیه را در زمینه چگونگی رویارویی با مصدومان هستهای داشته باشند.