شناسهٔ خبر: 73872418 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

لجبازی های پرزیدنت خودشیفته/ ترامپ چگونه فینال را خراب کرد؟

امین غلام‌نژاد/ فینال جام‌جهانی باشگاه‌ها به میزبانی استادیوم مت‌لایف نیوجرسی برگزار شد و در نهایت چلسی با برتری قاطع بر پاری‌سن‌ژرمن، جام قهرمانی را به نام خود زد.

صاحب‌خبر -

به گزارش قدس آنلاین، همزمان با برگزاری دیدار، جت‌های جنگنده آمریکایی بر فراز استادیوم در حال پرواز بودند و بیش‌ترین تدابیر امنیتی برای برگزاری این دیدار اتخاذ شده بود.نکته جالب‌توجه این دیدار اما نه حضور رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا در استادیوم، بلکه سلام نظامی ترامپ پیش از آغاز مسابقه بود. این زمین کمتر از یک سال دیگر به میزبانی همین استادیوم، فینال جام‌جهانی 2026 را میزبانی خواهد کرد و بار دیگر توجه تمام جهان را به مستطیل سبز در آن سوی آتلانتیک جلب می‌کند.سلام نظامی در ابعادی به این گستردگی در فوتبال و رخدادهای پر بیننده در جهان، فراتر از یک خبر است و گویا به جهان «ستیزه‌جویی» را مخابره می‌کند. پیش از این صدالبته ترامپ به‌دنبال ترور نافرجامش پیش از انتخاب دوباره به‌عنوان رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا، با شعار انتخاباتی‌اش نشان داده بود چه در سر خواهد داشت و ظاهراً برای رسیدن به هدف ایده‌آلش، بیش از پیش عجله دارد. شعارهای انتخاباتی او خیلی زود جایش را به سلام نظام در دیدار سوپربول 2025 داد.


مشکل ترامپ برای داوران
از سوی دیگر فینال جام جهانی باشگاه‌ها یک اتفاق غیرمعمول را رقم زد، زمانی‌ که داوران پیش از آغاز این بازی به‌ طور کامل سردرگم شدند چون به‌ دلیل انسداد کامل ورودی‌های ورزشگاه مت‌ لایف که به‌ دستور دونالد ترامپ اعمال شده بود، نتوانستند وارد این ورزشگاه شوند.
گزارش‌ها حاکی از آن است که ترامپ که در حال حاضر حضور پررنگی در رویدادهای عمومی و ورزشی دارد، دستور مسدودسازی تمامی ورودی‌های این ورزشگاه یا محل برگزاری مسابقه را صادر کرده است، به دلایلی که همچنان نامشخص باقی مانده‌اند. برخی به دلایل امنیتی اشاره می‌کنند و برخی دیگر به اقدامات سیاسی او اشاره دارند.
این اتفاق تنش پیرامون برخی رویدادهایی را که ترامپ در آنها شرکت یا دخالت می‌کند، نشان می‌دهد. در همین حال، تصاویر داورانی که سردرگم و ناتوان از انجام وظایف‌شان بودند، نمادی از هرج‌ و مرجی است که می‌تواند نتیجه تصمیمات یک‌ جانبه و فاقد هماهنگی باشد.

خراب کردن جشن چلسی
حضور ترامپ و همسرش برای تماشای این بازی باعث شده بود که توجه بسیار زیادی به برگزاری مسابقه به بهترین شکل ممکن انجام شود اما اتفاقاتی که در پایان بازی و در زمان اهدای جام قهرمانی به بازیکنان چلسی رخ داد باعث شد که انتقادهای زیادی از عملکرد رییس جمهور آمریکا مطرح شود.در حالی که جانی اینفانتینو به ترامپ تذکر می‌داد که پس از اهدای جام به ریس جیمز به عنوان کاپیتان چلسی باید سکو را ترک کند تا تیم قهرمان بتواند جشن قهرمانی را برگزار کند، او تصمیم گرفت که همچنان در کنار کاپیتان و دیگر بازیکنان چلسی بماند و این رفتار با تعجب و حتی ناراحتی بازیکنان این تیم همراه شد. هواداران و فوتبال دوستان در شبکه‌های اجتماعی نیز سردرگمی پالمر را بازتاب دادند، تا جایی که برخی حتی ترامپ را با جان تری، اسطوره چلسی، مقایسه کردند. تری در اقدامی جالب با لباس کامل بازی، قهرمانی چلسی در فینال لیگ قهرمانان اروپا برابر بایرن مونیخ در سال ۲۰۱۲ را جشن گرفت، با وجود این که به‌ دلیل محرومیت در این بازی حضور نداشت.یکی از هواداران در شبکه اجتماعی ایکس نتوانست از این مقایسه بگذرد و نوشت: «ترامپ کاملاً جان تری شده است!»در همین حال، هوادار دیگری نوشت: «ترامپ عکس جشن قهرمانی چلسی را خراب کرد.»کاربری با اشاره به این اتفاق و مسخره کردن رفتار او اضافه کرد: «دونالد ترامپ فقط آن‌ جا ایستاده بود و منتظر جشن گرفتن بود.»فرد دیگری اظهار داشت: «ترامپ وسط عکس‌های جشن چلسی ایستاده، گیج و بی‌خبر، در حالی که دارند جام را بالا می‌برند. فوق‌العاده‌ است و خنده‌دار.»