به گزارش ایرنا، محمد مدانلو روز دوشنبه در جلسه کمیته برنامهریزی جویبار بر لزوم برنامهمحوری و حرکت براساس اسناد بالادستی بهویژه برنامه هفتم توسعه، سیاستهای کلی رهبر معظم انقلاب سند آمایش سرزمینی و ضوابط و الزامات بودجهای سال ۱۴۰۴ تاکید کرد.
وی از مدیران دستگاههای اجرایی شهرستان جویبار خواست نسبت به جذب اعتبارات تملک سال ۱۴۰۳ که تا پایان شهریور مهلت دارند، اقدام کنند.
رییس کمیته برنامهریزی شهرستان جویبار عنوان کرد که از سهسرفصل اعتبارات تملک سرمایهای، متوازن استانی و آب روستایی امسال اعتبار قابل توجهی در نظر گرفته شده است.
وی روند جذب اعتبارات متوازن ملی را خوب ارزیابی کرد و ادامه داد :برای پروژههای نیمه تمام با حمایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جهت توسعه و عمران روستایی و شهری هزینه خواهد شد.
فرماندار جویبار همچنین مجموع اعتبارات فرا شهرستانی جویبار را که شامل تکمیل سالن پنجهزار نفری جویبار، سالن ورزشی کوهیخیل و ساماندهی مبادی ورودی شهری است که میبایست توسط دستگاههای اجرایی جذب و هزینه شود.
مدانلو از روسای دستگاههای اجرایی خواست از منابع استانی در جهت حل مشکلات مردم تلاش بیشتری کنند.
به گزارش ایرنا، ساخت ورزشگاه جویبار به عنوان پایتخت کشتی ایران و جهان مطالبهای چند دههای بود که سرانجام پس از بازیهای المپیک ریو ۲۰۱۶ و قهرمانی حسن یزدانی در آن رقابتها که مدال طلای کشتی آزاد را پس از ۱۶ سال نصیب ایران کرده بود، به مرز تحقق نزدیک شد و در مراسم تجلیل از این کشتی گیر که شهریور ۱۳۹۵ با حضور وزیر وقت ورزش و جوانان در جویبار برگزار شد، کلنگ ساخت آن بدون پشتوانه مالی به زمین زده شد.
این سالن پنج هزار نفری با هدف حفظ و ارتقاء کشتی در این دیار پهلوان پرور به زمین زده شد تا افتخارات پهلوانان و قهرمانانی ارزندهای همچون یعقوب نجفی جویباری، سبحان روحی، مهدی حاجیزاده، رضا یزدانی، کمیل قاسمی، مسعود اسماعیلپور، عزت الله اکبری که در میادین جهانی و المپیک برای کشورمان افتخارآفرینی کسب کردند، استمرار یابد اما در دولت یازدهم ساختمان نیمه تمام آن به مهم ترین دغدغه ورزشکاران و کشتی گیران این شهرستان تبدیل شده بود.
روزی که مسوولان وقت کلنگ این ورزشگاه را به زمین میزدند، در جمع حاضران اعلام کرده بودند که این طرح با اعتبار ۳۰ میلیارد تومانی در بازه زمانی ۲ ساله به بهره برداری خواهد رسید، اما اکنون با گذشت زمان بودجه مورد نیاز برای تکمیل ۶۵ درصد باقی مانده ورزشگاه ۱۰۰ میلیارد تومان برآورد میشود.
روند تکمیل ورزشگاه پنج هزار نفری جویبار بعد از ۲ سال از آغاز ساخت آن در سال ۱۳۹۷ با ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی متوقف شد تا رنج شهروندان جویباری را از بیتوجهی به وعده های داده شده، دوچندان کند.