شناسهٔ خبر: 73869806 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

۲ نماینده از فارس به اردوی تیم ملی پینگ پنگ هوپس دختران دعوت شدند

شیراز- ایرنا- رئیس هیات پینگ پنگ فارس اعلام کرد:‌ یک مربی و یک ورزشکار از استان به اردوی تیم ملی پینگ پنگ هوپس ( طرح استعداد یابی ) دختران دعوت شدند.

صاحب‌خبر -

محمدمهدی هادیان شیرازی دوشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا اظهار کرد:‌ تیم ملی هوپس دختران ایران، اردوی آماده سازی خود را برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا در کمپ بین المللی شهید عضدی تهران از امروز آغاز کرد.

وی اضافه کرد:‌ دراین اردو، شایسته باقری فرد به عنوان مربی و کیانا نوروزی به عنوان ورزشکار از فارس حضور دارند.

هادیان گفت: این اردو تا ۲۷ تیرماه به میزبانی کمپ بین المللی شهید عضدی ادامه دارد.

۲ نماینده از فارس به اردوی تیم ملی پینگ پنگ هوپس دختران دعوت شدند کیانا نوروزی دعوت شده از فارس به اردوی تیم ملی پینگ پنگ

طرح هوپس چیست؟

به گزارش ایرنا، هوپس (Hopes) یکی از طرح‌های فدراسیون بین‌المللی پینگ‌پنگ (ITTF) برای گسترش و توسعه این رشته در سراسر جهان است. هدف اصلی این طرح، استعدادیابی و آموزش بازیکنان در سنین پایه است تا نسل جدیدی از پینگ‌پنگ‌بازان مستعد پرورش یابند.

مسابقات هوپس آسیا قرار است شهریور ماه سال جاری برگزار شود اما هنوز زمان و کشور میزبان مشخص نشده است.