شناسهٔ خبر: 73868600 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

آبرسانی به ۱۲ روستای خراسان‌شمالی آغاز شد

بجنورد- ایرنا- مسوول بسیج سازندگی سپاه حضرت جوادالائمه (ع) خراسان‌شمالی گفت: برنامه ریزی برای آبرسانی به ۱۲ روستای استان تا پایان امسال از اینک برنامه‌ریزی شد و گامی بلند در جهت عدالت اجتماعی و ماندگاری جمعیت در روستاها برداشته می‌شود.

صاحب‌خبر -

سرهنگ سیدجعفر سبزه‌ روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: روستاهای هدف در این مرحله شامل «اترآباد، کلانتر، کشک‌آباد، آغچه، رحیم‌داد، قره‌چای، قلعه‌استاد، کلاین، سلولی، شاه‌اجاق، تات، برازانلو و دربند» که در شهرستان‌های مختلف خراسان شمالی پراکنده‌ هستند و برخی از آن‌ها سال‌هاست با مشکل کم‌آبی یا نبود زیرساخت‌های آب‌رسانی مواجه‌اند.

وی با اشاره به تامین اعتبار این پروژه‌ها گفت: برای اجرای طرح آبرسانی به این ۱۲ روستا، ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار پیش‌بینی شده که در صورت تامین به‌موقع، عملیات اجرایی از نیمه دوم امسال آغاز خواهد شد.

ادامه روند موفق آبرسانی به ۴۲ روستا

مسوول بسیج سازندگی سپاه جوادالائمه (ع) خراسان‌شمالی ادامه داد: ۲ پروژه موفق مجتمع آبرسانی شیرین‌دره در شهرستان بجنورد و زیدرسرانی در شهرستان شیروان اجرا می‌شود و تاکنون در قالب این ۲ مجتمع، آبرسانی به ۴۲ روستا به انجام رسیده است.

به گفته وی، مجتمع شیرین‌دره در مجموع ۶۸ روستا را پوشش می‌دهد که تاکنون ۲۰ روستا از آن بهره‌مند شده‌اند و همچنین در مجتمع زیدرسرانی، از مجموع ۲۹ روستا، تاکنون ۲۲ روستا به شبکه آب شرب متصل شده‌اند.

وی با اشاره به حجم بالای سرمایه‌گذاری در این پروژه‌ها بیان کرد: مجموع اعتبارات هزینه‌شده برای این ۲ مجتمع، یکهزار و ۷۱۵ میلیارد ریال بوده که از این میزان، یکهزار و ۵۱۰ میلیارد ریال به پروژه شیرین‌دره و ۲۰۵ میلیارد ریال به پروژه زیدرسرانی اختصاص یافته است.

نقش آبرسانی در ماندگاری جمعیت و کاهش مهاجرت

سبزه‌ تصریح کرد: تامین آب شرب سالم و پایدار یکی از حیاتی‌ترین زیرساخت‌ها برای توسعه روستایی است و در بسیاری از مناطق، کمبود آب یکی از عوامل مهم مهاجرت و تخلیه روستاها بوده است. حال آنکه با اجرای این طرح‌ها، شاهد افزایش رفاه، بهبود شاخص‌های بهداشتی و جلوگیری از مهاجرت بی‌رویه خواهیم بود.

وی در پایان تاکید کرد: بسیج سازندگی در کنار سایر دستگاه‌ها با تمام توان در میدان خدمت‌رسانی به مردم حضور دارد و با هدف محرومیت‌زدایی، تلاش خواهد کرد تا در سال‌های پیش رو، دیگر هیچ روستایی در استان بدون آب شرب نماند.