شناسهٔ خبر: 73864345 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

حجاریان: این ۴ کشور محور شرارت علیه ایران خواهند شد

حجاریان: این 4 کشور محور شرارت علیه ایران خواهند شد

در پی جنگ دوازده‌روزه بین ایران و اسرائیل بسیاری از تحلیلگران و سیاستمداران دیدگاه و نظراتشان را درباره جنگ، مباحث امنیتی و سیاست داخلی پس از آتش‌بس مطرح کردند.

صاحب‌خبر -

برترین‌ها:  در پی جنگ دوازده‌روزه بین ایران و اسرائیل بسیاری از تحلیلگران و سیاستمداران دیدگاه و نظراتشان را درباره جنگ، مباحث امنیتی و سیاست داخلی پس از آتش‌بس مطرح کردند.

6215523

روزنامه هم میهن در گفت‎وگو با حجاریان به ابعاد مختلف این جنگ پرداخته است. او در بخشی از این  گفتگو درباره  ایده «محور مقاومت» گفت: نمی‌دانم الان فرصت مناسبی برای تحلیل جایگاه منطقه‌ای ایران و وضعیت‌اش باشد یا خیر. اما خیلی از امکانات و دستاوردها اکنون از بین رفته‌اند. مشخصاً زمانی‌ ما «محور مقاومت» درست کرده‌ بودیم و الان بیم آن می‌رود دشمن دور ما «محور شرارت» درست کند! الان، نسبت ما با آذربایجان، ترکیه، عراق و سوریه و حتی کشورهای کوچک حاشیه خلیج‌فارس از منظر امنیت ملی روشن نیست و بعضی مستعد آن هستند که پایگاه اسرائیل بشوند؛ یعنی آمریکا به آن‌ها چنین سهمی بدهد و ایران را در تنگنا قرار دهد. تئوری بدیل این وضعیت، اجلاس‌های دوجانبه و چندجانبه است تا از پی آن منافعی مشترک تعریف شود و به‌تدریج دفع خطر گردد و این مستلزم دیپلماسی قوی و متمرکز در وزارت امور خارجه است. 

 

برچسب‌ها: