به گزارش ایرنا، بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه بود که شهید دکتر محمدمهدی طهرانچی (۱۳۴۲–۱۴۰۴)، استاد برجسته فیزیک و رئیس فقید دانشگاه آزاد اسلامی و همسرش و همچنین شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و همچنین تعدادی از غیرنظامیان کشورمان در جریان تجاوز و حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به تهران به شهادت رسیدند.
مسیب داوری عصر یکشنبه درحاشیه برگزاری آیین رونمایی از پوستر دومین همایش ملی امامت پژوهی در دنیای مدرن که در سالن جلسات دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس برگزار شد، اظهار داشت: شهید طهرانچی دارای شخصیتی محقق، دانشمند و برنامه محور بود.
وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی درسال پنجم برنامه تعالی و تحول را بدون حضور این شهید والامقام طی می کند و این در حالی است که طی چهار سال گذشته تمام ارکان دانشگاه مبنی بر این سند و بر اساس اسناد بالادستی راه کنش های علمی و پژوهشی خود را انجام می دهد.
مدیرکل امور برنامه ای دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: استناد به سند چشم انداز تعالی و تحول باعث پیوستگی شبکه سازی و تشکیلات سازی تمامی واحدهای دانشگاه آزاد در کشور شده است.
داوری افزود: تمام واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی را به عنوان یک خانواده به شمار می آوریم و خانواده علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد با این سند چشم انداز توانست مسئولیت اجتماعی، علمی و پژوهشی خود را به نیکی عهده دارو به ثمربرساند و این مهم یکی ازبرکات سند تحولی شهید طهرانچی است.
وی با بیان اینکه یکی از ماموریت های دانشگاه آزاد اسلامی تبیین فرهنگ غنی امامت و مهدویت است، تصریح کرد: با راهبری و ابتکار دانشمند فقید شهید طهرانچی در چهار سال گذشته تبیین فرهنگ غنی امامت و مهدویت درهمه ارکان دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور را شاهد بودیم.
مدیرکل امور برنامه ای دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: آشنایی نسل جوان با موضوع و مبانی اصیل امامت و مهدویت با موضوعات متنوع و مختلف با هدف تمدن سازی نوین در دستور کار قرار گرفته است.
داوری افزود: دانشگاه آزاد واحد پردیس در سال های گذشته فعالیت های وزین، ارزشمند و فاخری داشته و این واحد آموزشی در درسال گذشته با وجود رقبای جدی در جشنواره امامت و مهدویت موفق شد مقام دوم کشوری را در نخستین حضور خود در جشنواره به دست آورد.
وی خاطر نشان کرد: امسال هم امیدواریم که در بحث امامت و مهدویت پژوهی در عصرمدرن با تکیه بر فناوری های جدید و در حوزه دیجیتال بتوانند به خوبی نسل جدید را با ارکان امامت و مهدویت آشنا کنند.
مدیرکل امور برنامه ای دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: ضرروت دارد که آشنایی نسل جوان با روش های مدرن و جدید به نحوی باشد که مورد جذب و سلیقه دانشجویان و مخاطب نسل جدید قرار گیرد.
مدیرکل امور برنامه ای دانشگاه آزاد اسلامی گفت: یکی از رسالتهای دانشگاه از جمله دانشگاه آزاد مرجعیت سازی و تمدن سازی است با توجه به اینکه مرجعیت علمی و فرهنگی ، قله اصلی وهدف غایی دانشگاه در سیر تحول و تطور علمی و پژوهشی است.
داوری خاطرنشان کرد: دانش امروز صرف آموزهای های علمی و تعلیم و تعلم نیست، بلکه نشو و نما وتوسعه و گسترش علم به تمام ارکان زندگی مورد توجه واداره کل جهان با علم است.
وی ادامه داد:ما زمانی می توانیم در مقابل استعمار قدعلم کنیم که بتوانیم مرجعیت علمی را عهده دار شویم و ایران با این ظرفیت بسیار وسیعی که در حوزه منابع انسانی هوشمند و فرنگ غنی که دارد می تواند با تکیه بر قدرت لایزال الهی وتاسی به اهل بیت ع و تکیه برتوان جوانان، دانشجویان واساتید نخبه وجوان مرجعیت علمی تمدن سازرا درعصرمهدویت برعهده بگیرد.
نشست توسعه فرهنگ انتظار مهدوی تمدن سازبرگزار شد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی پردیس در باره این آیین گفت: نشست توسعه فرهنگ انتظار مهدوی تمدن ساز با حضور تعدادی از اساتید دانشگاه برگزار و در این نشست از پوستر دومین همایش ملی امامت پژوهی در دنیای مدرن رونمایی شد.
حسین اصغری شیوایی اظهار داشت: این نشست با حضور و سخنرانی امام جمعه پردیس ومسیب داوری ،مدیرکل امور برنامه ای دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور سایر مسئولان شهرستان برگزار شد.
وی افزود: پنجمین سلسه همایش های امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود و این واحد آموزشی دومین حضور خود را در این همایش ملی تجربه می کند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی پردیس گفت: سال گذشته دراولین حضور خود مقام دوم را کسب کردیم و این افتخار را به همت و همراهی همه مسئولان شهرستان پردیس ودانشگاه کسب کردیم.
همایش مهدویت با محوریت نامه ۳۱ نهج البلاغه به سفارش شهید دکتر طهرانچی برگزار می شود
دبیرتخصصی دومین همایش ملی امامت پژوهی در دنیای مدرن گفت: جشنواره پژوهشی امسال با توجه به سفارش دکتر طهرانچی رئیس شهید دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر محوریت محتوای نامه ۳۱ نهج البلاغه برگزار خواهد شد.
ابوطالب مختاری ادامه داد: مطالب این همایش ملی در برگیرنده یک دوره آیین زندگی خردمندانه و خدامحور با هشت محور و با رویکرد شناخت معارف کاربردی و روزآمد اهل بیت ع است.
وی با اشاره به اهداف تعیین شده ،خاطرنشان کرد: بهرهبرداری بهینه از معارف اهلبیت (ع) در تعلیم و تربیت، عصری سازی معارف اهل بیت (ع) برای نسلهای جدید، توسعه تحقیقات میانرشتهای و یافتن نسبت امامت پژوهی با علوم و فنون جدید و کسب آرامش و سعادت درجهان امروز به سبب ارتقای معرفت اهل بیت (ع) اهداف اصلی برگزاری این همایش ملی هستند.
دبیر تخصصی دومین همایش ملی امامت پژوهی دردنیای مدرن توضیح داد: اساتید ، دانشجویان، دانش آموزان وعموم امامت پژوهان می توانند مقالات بلند و کوتاه خود را به سایت موسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی emamat.iau.ir در بخش علمی پژوهشی تحت عنوان دومین همایش امامت پژوهی در دنیای مدرن ارسال کنند.
به گزارش ایرنا، دراین آیین حجت الاسلام سید حسین حسینی امام جمعه شهرستان پردیس طی حکمی به سمت رئیس شورای سیاست گذاری دومین همایش ملی امامت پژوهی منصوب شد.
شهرستان پردیس با جمعیتی بیش از ۴۵۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد.