شناسهٔ خبر: 73856972 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

همایش تجلیل از عوامل ثبت جهانی دره خرم‌آباد به زودی

استاندار لرستان از برگزاری مراسم تجلیل از عوامل ثبت جهانی دره خرم‌آباد به زودی در استان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛استاندار لرستان ثبت جهانی مکان‌های پیش از تاریخ دره خرم آباد، را نقطه عطفی در تاریخ تمدن استان عنوان کرد و گفت:در پی این رویداد فاخر،همایشی برای تجلیل از دست اندرکاران ثبت جهانی دره ی خرم آباد برگزار خواهد شد.

سید سعید شاهرخی ببان کرد: از هم‌استانی‌ها و هم‌وطنان خلاق خود دعوت می‌کنیم تا در انتخاب برندی شایسته و در شأن ۶۰ هزار سال تاریخ و تمدن لرستان مشارکت و همکاری کنند.

استاندار لرستان ثبت جهانی دره خرم آباد و بین المللی کردن فرودگاه خرم آباد را از مهم ترین برنامه ها در استان عنوان کرد و گفت:طرح آزاد راه خرم آباد _بروجرد_ اراک از طرح های حیاتی برای استان و جنوب کشور است که به زودی با حضور وزیر راه و شهرسازی آغاز خواهد شد.

شاهرخی با بیان اینکه با تکمیل این آزادراه، فاصله استان تا مرکز حداکثر یک ساعت و نیم کاهش می‌یابد، افزود: تأمین منابع مالی این طرح به صورت مشارکتی و از محل مولدسازی، ۱۰۰۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده که با همکاری استان مرکزی و قرارگاه خاتم انجام خواهد شد.

 

 

 

<div id="video-display-embed-code_55075390"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/5516620/55075390?width=600&height=350"></script></div>