شناسهٔ خبر: 73854823 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

طوفان دختران فوتبال در اردن؛ تحقیر بوتان در دومین بازی!

تیم ملی فوتبال بانوان کشورمان در دومین دیدار خود موفق شد بوتان را با نتیجه شکست دهد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ تیم ملی فوتبال زنان ایران در دومین مسابقه خود از رقابت‌های انتخابی جام ملت‌های آسیا امروز (یکشنبه، ۲۲ تیر) به مصاف بوتان رفت و پیروز شد.  

ملی‌پوشان ایران در این مسابقه جشنواره گل به راه انداختند و ۷ بر ۱ پیروز شدند.  

زهرا علیزاده، فاطمه شبان (دو گل) و نگین زندی در نیمه اول برای ایران گلزنی کردند. ایران در این نیمه یک گل هم دریافت کرد تا با نتیجه ۴ بر ۱ راهی رختکن شود.  

در نیمه دوم این مسابقه هم زهرا قنبری، محدثه ذلفی و روژین تمریان دروازه بوتان را باز کردند تا ایران با نتیجه ۷ بر ۱ برنده این دیدار شود. 

شاگردان مرضیه جعفری در تیم ایران پیش از این سنگاپور را شکست دادند و در سومین دیدار چهارشنبه، ۲۵ تیر مقابل لبنان به میدان می‌روند.

ایران در گروه اول انتخابی جام ملت‌های آسیا با سنگاپور، بوتان، لبنان و اردن همگروه است که صدرنشین این گروه به جام ملت‌ها صعود می‌کند.

258 258