شناسهٔ خبر: 73854508 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جماران | لینک خبر

ترامپ از هوادارانش به دلیل «مردی که هرگز نمی‌میرد» خشمگین است

رئیس جمهور آمریکا، از پایگاه سیاسی خود خواست تا حملات به دولت او در مورد پرونده‌های مربوط به جفری اپستین، تاجر متهم به تجاوز جنسی و قاچاق دختران خردسال، را متوقف کنند. این موضوع به یک وسواس فکری برای پیروان تئوری‌های توطئه تبدیل شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش جماران به نقل از الجزیره، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، از پایگاه سیاسی خود خواست تا حملات به دولت او در مورد پرونده‌های مربوط به جفری اپستین، تاجر متهم به تجاوز جنسی و قاچاق دختران خردسال، را متوقف کنند. این موضوع به یک وسواس فکری برای پیروان تئوری‌های توطئه تبدیل شد.

وزارت دادگستری آمریکا و دفتر تحقیقات فدرال در یادداشتی که هفته گذشته منتشر شد، وجود هرگونه مدرکی مبنی بر نگهداری «لیست مشتریان» توسط اپستین یا اینکه او از شخصیت‌های بانفوذ اخاذی می‌کرده است را رد کردند.

آنها همچنین ادعاها مبنی بر کشته شدن اپستین را رد کردند و تأکید کردند که او در سال 2019 در یکی از زندان‌های نیویورک خودکشی کرده است و هیچ اطلاعات اضافی در مورد این پرونده فاش نخواهند کرد.

این اقدام با تعجب برخی از چهره‌های راستگرا که بسیاری از آنها سال‌ها از ترامپ حمایت کرده‌اند، روبرو شد و انتقادات شدیدی به وزیر دادگستری، پم بوندی، و مدیر دفتر تحقیقات فدرال، کش پاتل، وارد شد.

ترامپ در یک پست طولانی روز شنبه در پلتفرم خود، تروث سوشال، از حمله به وزیر دادگستری  که به گفته او«کار فوق‌العاده‌ای انجام می‌دهد" ابراز تعجب کرد.

او با اشاره به جنبش خود «آمریکا را دوباره بزرگ کنیم» افزود: «ما در یک تیم هستیم، تیم ماگا. من از آنچه اتفاق می‌افتد خوشم نمی‌آید، ما یک دولت عالی داریم که نقل محافل جهانی شده است و افراد خودخواه سعی می‌کنند به آن آسیب برسانند به خاطر مردی که هرگز نمی‌میرد، جفری اپستین.»

بسیاری از پیروان "ماگا" ادعا می‌کنند که شخصیت‌های فعال متعلق به "دولت پنهان" اطلاعاتی را درباره شرکای اپستین از طبقه نخبگان جامعه پنهان می‌کنند.

الکس جونز، حامی ترامپ و مروج تئوری‌های توطئه، نوشت: "بعد از آن، وزارت دادگستری خواهد گفت: در واقع، جفری اپستین اصلاً وجود نداشته است، این فراتر از هر چیزی منزجر کننده است."

لورا لومر، فعال راست افراطی، از ترامپ خواست که بوندی را به دلیل این پرونده برکنار کند و او را "مایه شرمساری" توصیف کرد.

اما ترامپ از بوندی دفاع کرد و معتقد بود که به اصطلاح "پرونده‌های اپستین" چیزی جز ترفندی نیست که توسط حزب دموکرات برای کسب منافع سیاسی طراحی شده است و گفت: "بیایید وقت و تلاش خود را برای جفری اپستین تلف نکنیم، کسی که هیچ کس به او اهمیت نمی‌دهد."

رئیس جمهور آمریکا از پاتل و بوندی خواست که به جای آن بر آنچه "انتخابات 2020 جعلی و دزدیده شده" خواند که در آن از جو بایدن شکست خورد، تمرکز کنند.

او خواستار اجازه دادن به دفتر تحقیقات فدرال برای تمرکز بر این تحقیقات "به جای صرف ماه به ماه فقط برای جستجوی همان اسناد قدیمی درباره جفری اپستین که از چپ رادیکال الهام گرفته شده است" شد.

ترامپ - که در حداقل یک ویدئو با اپستین در جشنی که به دهه‌ها قبل برمی‌گردد ظاهر شده است - ادعاها مبنی بر وجود هرگونه ارتباط مستقیم با او یا درج نامش در پرونده‌های مربوط به پرونده‌اش را رد کرد.

مدیر دفتر تحقیقات فدرال روز شنبه ساعاتی قبل از انتشار پست ترامپ گفت: "نظریه‌های توطئه نادرست هستند و هرگز درست نبوده‌اند."

رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند که دن بونجینو - که یک مجری پادکست راستگرا است که توسط ترامپ به عنوان معاون مدیر دفتر تحقیقات فدرال منصوب شده است - تهدید کرده است که به دلیل نحوه برخورد دولت با این پرونده استعفا خواهد داد.

 

ماسک خواستار رفع طبقه‌بندی اسناد پرونده اپستین شد و از ترامپ خواست به وعده خود عمل کند

میلیاردر آمریکایی، ایلان ماسک، به پست‌های مختلف درباره پرونده جفری اپستین در پلتفرم "X" واکنش نشان داد و از رئیس‌جمهور دونالد ترامپ خواست "پرونده‌های اپستین را همانطور که وعده داده بود، افشا کند".

ایلان ماسک پس از اختلاف علنی با رئیس‌جمهور آمریکا، در بحث و جدال پیرامون پرونده اپستین که دوباره به صدر اخبار بازگشته است، مداخله کرد و در توییتی در "ایکس" نوشت: "جدی می‌گویم. او شش بار کلمه "اپستین" را تکرار کرد و از همه خواست دست از صحبت درباره اپستین بردارند" و گفت که ترامپ باید "پرونده‌های اپستین را همانطور که وعده داده بود، افشا کند".

پستی که او به آن پاسخ داد، شامل تصویری از یک پست طولانی از ترامپ در "تروث سوشیال" درباره پرونده‌های اپستین بود که در آن ترامپ گفته بود این پرونده‌ها توسط باراک اوباما، رئیس‌جمهور سابق آمریکا، "هیلاری فاسد" و "بازندگان و جنایتکاران" از مقامات بایدن ترتیب داده شده است.

ترامپ در پست خود از کارکنان دولت خود، از جمله کش پاتل، خواست که "وقت و تلاش خود را برای "مردی که هرگز نمی‌میرد" تلف نکنند".

در یک توییت قبلی، ماسک پرسید: "ما واقعاً در چه نوع سیستمی زندگی می‌کنیم که اگر هزاران کودک مورد آزار قرار گرفته‌اند، دولت فیلم‌هایی از آزارگران دارد، اما با این حال هیچ‌کدام از آزارگران با هیچ اتهامی روبرو نیستند؟!".

ماسک پیشتر در "ایکس" نوشته بود که "لیست مشتریان اپستین اعلام نشده است زیرا نام ترامپ در آن وجود داشته است" و بعداً این پست را حذف کرد.

پرونده اپستین به دلیل ارتباطش با تعدادی از شخصیت‌های برجسته جهانی، از جمله بیل گیتس، بیل کلینتون و شاهزاده اندرو، مورد توجه گسترده قرار دارد. دونالد ترامپ نیز در دهه نود میلادی با اپستین دوست بود، اما بعداً از او فاصله گرفت.

در تحولی مرتبط، منابع از تنش‌های داخلی آمریکا در مورد میزان شفافیت مورد نیاز در برخورد با این پرونده خبر دادند، زیرا برخی از مقامات بر ضرورت افشای همه اطلاعات اصرار دارند، در حالی که به نظر می‌رسد دولت در این مورد مردد است.

جفری اپستین، تاجر، در سال 2008 به اتهاماتی مبنی بر آزار جنسی دختران خردسال اعتراف کرد و در فهرست مجرمان جنسی قرار گرفت.

او تنها 13 ماه از حکم 18 ماهه زندان خود را گذراند و بیشتر وقت خود را خارج از زندان در سیستم "آزادی برای کار" سپری کرد.

شایان ذکر است که اپستین در سال 2019 در سلول خود درگذشت، در حالی که منتظر محاکمه به اتهام قاچاق جنسی بود.

مرگ اپستین تنها 36 روز پس از حضورش در مرکز اصلاح و تربیت متروپولیتن، همچنان موضوع تئوری‌های توطئه گسترده‌ای است، از جمله شایعاتی مبنی بر اینکه برخی از ثروتمندان و مشاهیری که او اطلاعاتی علیه آنها داشت، در قتل او دست داشته‌اند.

 

اخبار مرتبط

انتهای پیام