شناسهٔ خبر: 73849807 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات | لینک خبر

با حضور رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات صورت گرفت؛

برگزاری نشست شورای سیاست‌گذاری رویداد ملی ارزیابی آمادگی دیجیتالی صنایع و کسب‌و‌کارها

جلسه شورای سیاست‌گذاری رویداد ملی «ارزیابی آمادگی دیجیتالی صنایع و کسب‌وکارها» با تأکید بر اهمیت توسعه زیست‌بوم اقتصاد دیجیتال و ضرورت مقابله با تهدیدات سایبری و تاب آوری صنایع برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، نخستین جلسه شورای سیاست‌گذاری رویداد ملی «ارزیابی آمادگی دیجیتالی صنایع و کسب‌وکارها» با حضور لیلا محمدی، رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، غلامرضاگودرزی رئیس مرکز آمار ایران و علی حکیم جوادی رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای و جمعی از مسوولان حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی وزارتخانه های نفت، صنعت، بهداشت و سازمان های تابعه وزارت ارتباطات، به منظور بررسی آخرین تحولات و راهکارهای توسعه این بخش در کشور برگزار شد.
محمدی در ابتدای این نشست، ضمن اشاره به اهمیت توسعه اقتصاد دیجیتال در برنامه هفتم پیشرفت، بر ضرورت هماهنگی و هم‌افزایی بین تمامی بازیگران این زیست‌بوم تأکید کرد. وی با اشاره به تجارب جنگ ۱۲ روزه و تهدیدات سایبری، خواستار پیش‌بینی راهکارهای مقابله با مخاطرات دیجیتالی‌سازی صنایع و کسب‌وکارها شد.
رییس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، نقش این پژوهشگاه در برگزاری این رویداد که مهر ماه سال جاری برگزار خواهد شد را گامی مهم برای تدوین سیاست‌ها و برنامه‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد دیجیتال و ارتقای آمادگی کسب‌وکارها در مواجهه با تحولات دیجیتالی دانست و بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و تخصصی پژوهشگاه در این راستا تأکید کرد.
در ادامه، انصاری، دبیر اجرایی رویداد، با اشاره به تکالیف مقرر در مواد 66 و 107 برنامه هفتم، بر ضرورت مشارکت فعال بازیگران کلیدی و رصد مستمر تحولات با تکیه بر داده‌های معتبر تأکید کرد.
وی برگزاری رویداد ارزیابی آمادگی دیجیتال صنایع و کسب‌وکارها را به عنوان یک حلقه مفقوده برای اجرای برنامه‌های تحول دیجیتال سازمان‌ها و بخش‌های اقتصادی ضروری دانست.
انصاری درباره محورهای این رویدا نیز گفت: این رویداد با محوریت بررسی آثار مثبت ارتقای بهره‌وری ناشی از اجرای برنامه‌های تحول دیجیتال بر رشد اقتصاد کشور، ارائه نقشه راه تحول دیجیتال بخش‌های اقتصادی در برنامه هفتم پیشرفت، ارائه گزارش وضعیت آمادگی پذیرش دیجیتالی صنایع و کسب‌وکارها، معرفی مدل‌ها و شاخص‌های ارزیابی آمادگی پذیرش دیجیتالی، ارائه راهکارهای بهبود وضعیت آمادگی پذیرش دیجیتالی، بررسی نقش رهبری و فرهنگ سازمانی در موفقیت تحول دیجیتال، تحلیل اثرات اجتماعی و زیست محیطی تحول دیجیتال، بررسی نقش استارتاپ‌ها و اکوسیستم نوآوری در پیشبرد تحول دیجیتال، آینده پژوهی و روندهای نوظهور در تحول دیجیتال، و چالش‌های حقوقی، مقرراتی و امنیتی در مسیر تحول دیجیتال برگزار خواهد شد.
در این نشست، اعضای شورای سیاست‌گذاری بر اهمیت رویداد و نقش مؤثر آن در توسعه اقتصاد دیجیتال کشور تأکید کردند و خواستار همکاری همه نهادهای ذیربط شدند.