شناسهٔ خبر: 73849531 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

دیدار چهره‌به چهره با هیأت امنای آپادانا

نشست مشترک شهردار منطقه ۵ با هیأت امنای محله آپادانا برگزار شد. در این نشست، مهم‌ترین مسائل عمرانی، خدماتی و محیط‌زیستی محله مورد بررسی و تبادل‌نظر قرار گرفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش همشهری‌آنلاین، محمدرضا پوریافر شهردار منطقه۵ با تأکید بر نقش کلیدی شهروندان در پیشبرد مدیریت شهری، گفت: توسعه پایدار شهری تنها با مشارکت مؤثر و پیوسته شهروندان محقق می‌شود. شهرداری خود را موظف می‌داند که به مطالبات مردم به‌ویژه در محلات به‌صورت میدانی و مسئولانه رسیدگی کند و در بازدیدهای میدانی محله، از آسفالت مدارس تا رفع مشکلات عمرانی وخدمات شهری در حال انجام است.

وی با اشاره به اهمیت جلسات منظم با هیأت‌های امنای محلات افزود: این نشست‌ها فرصتی ارزشمند برای شنیدن صدای مردم و بررسی راهکارهای مشترک برای رفع مشکلات شهری است.

در این جلسه، موضوعاتی همچون لکه‌گیری آسفالت معابر و مدارس، ایمن‌سازی درختان خشک با هماهنگی کمیسیون ماده ۷، مبارزه با آفات درختان با مشارکت کلینیک گل و گیاه منطقه، تجهیز بوستان مریم با مخازن پسماند و نیمکت و بهبود روشنایی بوستان آپادانا مطرح و مقرر شد اقدامات لازم در اسرع وقت در دستور کار ناحیه و معاونت‌های مربوطه قرار گیرد.

دیدار چهره‌به چهره با هیأت امنای آپادانا